Arama sonuçları: *

1. karahan34

Mekanik klavye tuş basmıyor

Merhaba elimde galax 03 mekanik klavye var ve durduk yere 2-3 tuşu basmamaya başladı servise verdim klavyeye yetkisiz müdahala diye geri gönderdiler halbuki böyle bir durum yok neyse onu geçiyorum klavyenin switchlerini değiştirmeme rağmen hala basmıyor anakartında problem var muhtemel bunu...
  2. karahan34

gamakay mk61 firmware

merhaba gamakay mk61 aldım ve firmware güncellemek istiyorum ama sıkıntı yaşayanlar gördüm bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilicek var mı @MuratTheFounderOfGariban
  3. karahan34

700-800 arası mekanik klavye önerisi acil!

Arkadaşlar merhaba acil klavye önerisine ihtiyacım var elimdeki bozuldu ve yedeğim yok klavye lazım şuanda. YINDIAO klavyeye baktım ama switch markasını bilmiyorum üzer mi sizce tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. karahan34

Yardım Galax stealth stl-03 klavye hakkında

Arkadaslar merheba teknobiyotik üzerinden belirttiğim ürünü aldım Heryerde incelememe rağmen ürünü aldıktan sonra bir sitede aslında baskası tarafından üretilip üstüne baska marka basılarak satıldığını öğrendim o yüzden soğudum suan dağıtıma çıktı sizce iptal edeyim mi yoksa kullanılır mı alıpta...
  5. karahan34

500-600 Civarı mekanik klavye

Merhaba. Başlıkta belirttiğim aralıkta mekanik klavye arıyorum. Lütfen gamepower, rampage gibi markalar önermeyin. İndirim kovalıyorum 2 haftadır ama maalesef bir şey çıkmadı. Şimdiden teşekkürler.
Geri