Arama sonuçları: *

1. RimuruTempestttttt

Öneri 500 TL Klavye + Mouse Önerir misiniz?

500 tl bütçem var klavye ve mouse alıcam şimdiden teşekkürler :)
  2. RimuruTempestttttt

Öneri 200tl klavye önerisi

200 TL klavye önerir misiniz lol,csgo,valorant falan oynuyorum
  3. RimuruTempestttttt

Öneri 500 TL ekipman

500 tl bütçem var klavye +mouse+kulaklik alicam yani toplam 500 tl tutacak FPS oyunlari icin simdiden sagolun
  4. RimuruTempestttttt

Öneri 550 TL ekipman

550 tl bütçem var klavye mouse kulaklik toplam 550 tl FPS oyunlari icin illa 550 tl olmasi gerekmiyor daa uygun olursa cok iyi olur 450 -500 civarlarinda
  5. RimuruTempestttttt

Öneri 300 TL klavye + Mouse

300 tl üstüne cikamam FPS oyunlari icin alicam
  6. RimuruTempestttttt

Öneri 250 TL Klavye + Mouse

250 TL bütçem var bi 20-30 tl geçebilir daha yukarı çıkamam ikisi toplam 250 olucak csgo için :)
  7. RimuruTempestttttt

Öneri 1200TL EKIPMAN

1200 tl bütçem var klavye mouse kulaklik toplam 1200 tl tutacak çok fazla konu açıyorum kusura bakmayin çünkü durmadan karar değiştiriyorum
  8. RimuruTempestttttt

Öneri 700 TL EKİPMAN

700 tl bütçem var ekipman alıcam klavye + mouse + kulaklık hepsi toplam 700 TL
  9. RimuruTempestttttt

Öneri 300 TL KLAVYE

mekanik olursa red switch istiyorum beni en kötü 3 yıl götürmesi lazım bütçeyi arttıramam csgo için alıcam
  10. RimuruTempestttttt

Öneri 700 TL EKİPMAN [ÇÖZÜLDÜ]

700 tl bütçem var csgo oynuyorum o nedenle ses kasmak önemli biliyorsunuz kulaklik iyi olursa mutlu olurum sadece kulaklik degil kulaklik klavye mouse
  11. RimuruTempestttttt

Öneri Hangi klavye daha uzun ömürlü?

Beni en az 2.5 yil götürmesi lazim
  12. RimuruTempestttttt

Öneri 330 TL KLAVYE

Mekanik olursa red switch olsun bilek desteği olursa efsane olur birde 330 tlnin üstüne çıkamam ve en kötü 2-2.5 yıl götürmesi lazım
  13. RimuruTempestttttt

Öneri 600 tl ekipman

csgo için istiyorum kulaklık lütfen iyi olsun mouseta ama klavye o kadar önemli değil
  14. RimuruTempestttttt

Öneri 200 tl klavye

200 tl bütçem var üstüne çıkmak istemiyorum ve lütfen compact önermeyin birde g103 istemiyorum
  15. RimuruTempestttttt

Öneri 200 tl altı klavye

lütfen arkadaşlar bana compact klavye önermeyin ve lütfen 200 tlnin üstüne çıkmasın
  16. RimuruTempestttttt

Öneri 200 tl altı klavye

200 tl bütçem var üstüne çıkamam :D
  17. RimuruTempestttttt

Öneri Hangisi daha uzun ömürlü?

Baska önerileriniz varmı 320 üstüne çıkamam
  18. RimuruTempestttttt

Öneri 330 tl klavye

En az 2 sene idare etmesi lazim mekanik olursa red switch olsun mekanik olursa daha güzel olur
  19. RimuruTempestttttt

Öneri GAMEPOWER OGRE RGB

Gamepower OGRE RGB alıcam ama beni ne kadar süre götürür öyle sinirlenince sağa sola klavyeye vuran bi insan değilim ben günde şöyle en fazla 7 saat pc kullanırım sizce beni ne kadar götürür kullananan varsa önerirmi yada başka klavye tavsiye edermisiniz ? (330 TL üstüne çıkamam)
  20. RimuruTempestttttt

Öneri Hangisi daha uzun süre götürür?

Sizce hangisi daha uzun süre götürür ?
Top Bottom