Arama sonuçları: *

1. rave

Klavye nasıl modlanır?

merhabalar başlıkta belirttiğim gibi elimde blitzwolf bw kb2 var sesi daha tok olsun diye modlamak istiyorum ucuz yollu olursa daha iyi olur aklımda tape ve foam mod yapmak var 1689714827...
  2. rave

gamakay mk61 kablosu farklı

klavye elime ulaştı herhangi bir sorunu yok ama kablonun klavyeye takılan typec ucu fotoğraflarda hep yan tarafa doğru benimki normal düz şekilde çıktı farklılığın sebebi nedir 1680876656 ayrıca soru işareti nasıl yapılıyor bu klavyede :D
  3. rave

1000 tl bandında mekanik klavye önerisi

bütçe 1000 tl civarında çok az daha çıkabilirim red switch veya red tarzı az sesli switch olması önemli ses tekerleği olursa çok büyük artı olur benim için kapalı kutu sarı site ilanları da uygun
  4. rave

XPG Summoner red switch klavye çift tıklama sorunu!

yaklaşık 6 aydır çok severek kullandığım klavyemde a harfinde ortalama 20 basışta bir çift tıklama veya hiç tıklamama sorunu ortaya çıktı gaming.genin kendi sitesinden almıştım garanti ve teknik destek konusunda nasıllar bilgisi olan var mı ?
  5. rave

Xpg summoner cherry mx red alınır mı

Dostlar uzun süredir klavye arayışı içindeydim özellikle red switchli olması önemliydi ses açısından şimdi bu çıkınca hem ses tekerleği olması hem de bilek destekli olması beni cezbetti sizce 1000tlye değer mi sağlam mıdır ayrıca blue switchlisini kullanan arkadaşlar varsa ışıklandırması nasıl...
  6. rave

600 tl civarı klavye tavsiyesi

Başlıkta belirttiğim gibi bu civarlarda klavye arıyorum sizce gamepower tarzı ucuz mekanik klavye mi almalıyım yoksa apex 3 tarzı kaliteli membran klavye mi fps oyunları oynuyorum genelde. Amazon indirimlerinden bakmayı düşündüğüm için genel olarak amazon linki atarsanız sevinirim ayrıca...
Geri