Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

Yardım Pusat K3 Pro Mekanik Klavye yazılımı hk

merhaba arkadaşlar Pusat K3 Pro Mekanik klavye aldım ikinci el,yazılımını indirmek için sitesinden dosyasını indiriyorum fakat içerisinde sadece yazılım güncellemesi var programı yok,elinizde var mı programı yükleyebilir misiniz rica etsem pc den ayarlamak istiyorum ışıklarını filan teşekkürler
  2. byhorozkentli

İkinci El k3 pro klavye alınır mı ?

Merhaba 750 liraya garantisi bitmiş K3 pro klavye alınır mı ? https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-monster-pusat-k3-pro-mekanik-kablolu-oyuncu-si-fiyati,829508431.html
  3. byhorozkentli

Yardım FP Tuşları Silinmeyen Klavye

Merhaba Arkadaşlar; Sizlerden Klavye Tavsiyesi İstiyorum İstediğim Özellikler -Tuşları Silinmesin -Sessiz Olsun -Rgb li Olsun ( Full ARGB vs Filan olmasına Gerek Yok Karanlıkta Görünmesi Amaçlı) Bu Özelliklerde FP Ürünü Klavye Kullanan Varsa Uzun Yıllardır Sanırım En İyi Tavsiyeyi Onlar...
  4. byhorozkentli

AOC GK 200 mü rampage Slayer KB r11 mi

Merhaba sıfır rampage Slayer KB r11 437 Lira ikinci el 1 yıllık AOC GK 200 500 Lira sizce hangisi alınır
  5. byhorozkentli

Yardım Klavye Mouse Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar yeğenim game pad almış bişiler kurmuş fakat şuan klavye mouse çalışmıyor çıkarıp takınca bu uyarıyı veriyor ne yapabiliriz
Top Bottom