Arama sonuçları: *

1. Yphen

1500 TL kadar klavye önerisi

Dostlar selamlar, 1500 TL'ye kadar klavye arayışındayım kodlama, yazılım ve oyun için kullanacağım blue switch harici ve %65 üstü klavye arıyorum kendi bulduğum ve daha önce kullandığım "Razer Ortana V3 TKL" var mecha-membran olarak geçiyor güzel bir klavye eğer başka seçenek bulamazsam onu...
  2. Yphen

Razer Huntsman V2 mi Razer Blackwidow V3 TE TKL mi?

Arkadaşlar soru başlıkta ki gibi klavye alacağım, fakat hangisi daha iyi karar veremedim önerileriniz nedir kullananlar olarak yorumlarınız varsa belirtseniz çok sevinirim.
  3. Yphen

1000 TL Mekanik klavye önerisi?

Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim %80'lik veya %66'lık klavye arıyorum bu bütçe bandında sıfır olur Sahibinden ikinci el olur param güvende ile alabilirim red switch yellow switch olması tercihimdir önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  4. Yphen

Çözüldü✓ Custom klavye veya switch önerisi

Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan direk konuya gireceğim elimde şuan "Redragon K552 Kumara Siyah" versiyonu mevcut ve bu klavye bilmeyenler için Hot Swap özellikli bir klavye yani switchlerini uyumlu olduğu her switch ile değiştirebiliyorum sormak istediğim şey şu bu apex pro klavysinde ki omni...
  5. Yphen

Çözüldü✓ Steelseries apex pro TKL vs Custom keyboard?

Arkadaşlar selamlar klavye konusunda sizlere danışmak fikir almak istiyorum FPS oyuncusu olarak klavye benim için çok önemli normalde aklımda custom wireless keyboard vardı fakat şunu düşündüm apex pro ne kadar iyi? Switchleri olsun keycapleri olsun biliyorsunuz omni switch var ayarlanabilir vs...
  6. Yphen

Custom Keycap önerisi?

Arkadaşlar selamlar "Redragon Kumara K552" klavyeme Akko CS switch aldım fakat birde custom keycap alacağım sesi güzel veren basış hissiyatı güzel olan switch seslerini güzel veren uygun fiyatlı keycap biliyorsanız söylerseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim :)
  7. Yphen

Redragon K552 Modlanır mı?

Arkadaşlar selamlar elimde redragon kumara k552 klavye var ve bilenler için söylüyorum bu klavyenin switchleri değişebiliyor size sormak istediğim şu bu klavyenin switchlerini istediğim bir switch ile değiştirebilir miyim? Ve keycap'lerini değiştirebilir miyim bu konu hakkında bilginiz varsa...
  8. Yphen

600 TL Mekanik Klavye Önerisi?

Arkadaşlar selamlar, 600 TL bandında mekanik klavye arıyorum alanım biraz dar olduğu için numerik tuşları olmayan klavye arıyorum mini olması benim için daha iyi. Blue switch harici tüm switchler olabilir FPS oyuncusu olduğum için red switch daha çok işime yarayacaktır. Bunlara uygun sağlam bir...
Top Bottom