Arama sonuçları: *

1. ThEnoxzy53

Windows 11 klavye sorunu

windows 11 her yedeki klavye ayarini turkce yapmama ragmen hala ingilizce kaliyor kafayi yemek uzereyim yardimci olabilecek var mi acaba
  2. ThEnoxzy53

Çözüldü✓ Beast R75 HE PRO klavye 3K bandında alınır mı?

Merhaba, şu an kullandığım klavyeyi değiştiriyorum. Biraz bakındığımda bu klavyeye denk geldim. Özellikleri, duruşu hoşuma gitti. Alıp deneyimleyen varsa diye bir sormak istedim, memnun mu? Onun haricinde böyle %75 olarak çok ses yapmayan, maksimum 3 bin bandında klavye de önerebilirsiniz...
  3. ThEnoxzy53

Hangi Model Klavyeyi tercih edeyim

Merhaba yeni klavye almak istiyorum yüzde 70 olacak şekilde ve 3 model arasında kaldım 3ününde güzel özellikleri var havitin 2 yıldır kullandığım kulaklığı var ve memnumum ancak klavye konusunda hangisini tercih etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum...
  4. ThEnoxzy53

Klavye önerisi lazım

Merhaba 2000 tl bütçem var ne önerirsiniz temu fiyatı uygunsa olabilir ama taksit ve kupon olan yerleri tercih ederim blue swich kullaniyorum evdekileri uyutmuyor başka swich türünde mümkünse kablosuz ama pilsiz olmak şartıyla önerilerinizi bekliyorum kabloluda olur teşekkürler
  5. ThEnoxzy53

Kalvye önerisi lazim

Öncelikle hayirli bayramlar bayramdan sonra klavye almayi duşunuyorum gamepower ogre rgb kullaniyorum yaklaşik 5 yıldir memnundum ancak artik ömrü doldu ayaklikar v.s kirildı bilek destegi soyuldu 100% klavye olduğundan çok küçuk birşeye geçmek istemiyorum kablosuz olursa daha iyi olur türkçeye...
  6. ThEnoxzy53

Custom made klavye önerisi

Merhaba ben kardeşime klavye almak istiyorum doğum gününde sistem dizdik ama klavyesi eksik böyle pembe mor tarzı custom madr klavye önerebilir misiniz normalde olur ama mümkünse blue ve red swich olmasin biraz kaliteli bir şey istiyorum teşekkürler
Geri