Arama sonuçları: *

1. Oldw1n

Yardım Klavyeme içecek döktüm ne yapmaliyim

Arkadaslar asil ogrenmek istedigim konu, bu klavyede ip sertifikasi (suya dayaniklilik sertifikasi) var mı, onu merak ediyorum. Site ve inceleme videolarini inceledim fakat bu kknuya deginen olmamiş. Arastirmaya devam ederken paylasmak istedim. Klavye fotografini paylasiyorum. Önerilerinizi de...
  2. Oldw1n

Yardım Pc'yi nezaman açsam klavye kapalı olarak açılıyor

Arkadaşlar w11 kullanıyorum, dün gece yiğenler kullanıyodu pc'yi ve bi ara yanıma geldiler ve klavyenin çalışmadığını söylediler. İnternetten kısa bir araştırmayla SAĞ SHİFT tuşuna 8 saniye basılması önerisini aldım ve uygulayınca çalıştı fakat her pc yi kapatıp açtığımda klavye aynı problemi...
  3. Oldw1n

Yardım Mekanik klavyem düzgün çalışmıyor

Arkadaslar acer nitro 16 model laptop kullaniyorum. Elimde preo my game mg42 model mekanik klavye var. Bu klavyeyi takinca tuş takimi karisiyor. Baska bi klavye taktigimda bu problemi yasamiyorum. “Shift+ delete” gibi tuş kombinasyonlariyla duzeliyor fakat cok gecmeden eski haline donuyor. Bu...
  4. Oldw1n

Yardım Leptop’a harici klavye takınca harflerin yeri değişiyor

Arkadaslar nitro 16 serisi pc me harici bi klavye takınca klavye sapitiyor. Yerleri, klavyeyi her takip cikarttigimda ayni sekilde degisiyor. Yani taktigimda “a” harfi degisip “e” oluyor diyelim. Suruculerden kaldirip tekrar taktigimda yine “a” harfi “e” oluyor. Yani beyni yanmis gibi degil...
  5. Oldw1n

Çözüldü✓ Mekanik klavye switch problem

Arkadaslar gordugunuz gibi harici klavyem pislik icinde kalmış. Tum switchleri ve tuslari sokup, temizlik yapip tekrar taktım. Suanda tuşlar random basiyor. Bu durumda switchlerin hafizali oldugunu dusunuyorum ama sacma geliyor, icinde herahngi bir elektronik aksam gormedim cunki. Sebebi nedir...
Geri