Arama sonuçları: *

1. Kolestrol

Yardım Gamebooster Klavyeyi alayım mı ?

1 kere açtım konuyu cevap gelmedi diye bir daha açıyorum gelmezse daha açmayacağım https://www.itopya.com/gamebooster-gm06b-core-turkce-blue-switch-rainbow-mekanik-gaming-klavye_u16527 alayım mı bu klavyeyi bütçem 200 tl civarı yoksa bunu yerine membran mı alayım yardımcı olun lütfen
  2. Kolestrol

Gamebooster Gm06b Alınır mı?

Herkese İyi akşamlar , İlk defa mekanik bir klavye alacağım daha önce full membran kullanıyordum, Sizlere 3 Tane sorum olucak ve Klavye'yi şuan alacağım için az çok cevap verirseniz sevinirim 1-) Daha önce mekanik kullanmadığım için sesi çok gürültülü müdür? 2-) Normal kullanımda ortalama 3 sene...
  3. Kolestrol

Öneri Gamebooster G59k 99 TL Alınır mı?

Arkadaşlar iyi forumlar , Soru başlıktaki gibi klavye almak için 170 TL bir bütçem var bu klavyenin 99 TL olduğunu gördüm Ve Biraz Bedava Geldi gözüme sonuçta 99 TL klavye almak pek mümkün değil sizce alınır mı yoksa başka bir model mi bakmalıyım
  4. Kolestrol

İkinci El Klavye Alınır mı?

Arkadaşlar Merhaba , Gamebooster G5 Defender Klavye'yi 2. El olarak almayı düşünüyorum , 150 TL'lik bir Fiyat Biçilmiş Klavye'ye Tuşlarının hepsi çalışıyor soyulma falan yok klavyede Kutusu duruyor ama garantisi Yok 2 seneyi geçmiş yani klavye sizce alınır mı yoksa sıfır bir Klavye mi tercih...
  5. Kolestrol

Gamebooster g5 defender Alınır mı?

Arkadaşlar Herkese İyi Forumlar , Başlıktada Belirttiğim gibi Gamebooster G5 Defender Model Klavye 150 TL'ye alınır mı yoksa Alınmaz mı? nedir düşünceleriniz herkes az Çok fikrini belirtirse sevinirim
  6. Kolestrol

Öneri 150 TL Klavye önerisi

Arkadaşlar fazla bir bütçem yok 150 TL civarında bir klavye önerisi yapabilir misiniz ?
  7. Kolestrol

Öneri Ucuz Işıklı mışıklı güzel klavye önerisi

Arkadaşlar , Fazla bir bütçem yok klavye+mouse için 150-200 tl bütçem var bu fiyatlarda hem ışıklı mışıklı hemde pişman etmeyecek bir ürün önerebilir misiniz
Top Bottom