Arama sonuçları: *

1. Ü

Sarftech t60 ziyoulang t60 farkı

Merhabalar bu klavyeleri gördüm aynı gibi ama sarftech ziyoulang un çakması diye duydum beni aydınlatır mısınız
  2. Ü

%60 red switch klavye önerisi

Merhabalar. %60 beyaz red switch klavye önerir misiniz fps oyunları oynuyorum ziyoulang T60 nasıl fiyatına göre
  3. Ü

Ziyoulang T60 alınır mı

Arkadaşlar %60 klavye arıyordum Gamakay MK61 almayı düşünüyordum ama bu klavyeyi fördüm aralarında 1000 tl fark var sadece fps oyunları oynuyorum
  4. Ü

Ziyoulang T60 (%60) Mekanik Klavye

İyi günler bir arkadaş bu klavyeyi paylaşmış sizce alınır mı benim aklımda gamakay mk61 ve royal kludge rk61 vardı bu onlara göre baya ucuz aradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundurursak hangisini almalıyım
  5. Ü

Royal Kludge RK61 vs Gamakay MK61

Merhabalar bu iki klavye arasında kaldım aralarında 200-300 TL oynuyor hangisini almalıyım
  6. Ü

Gamakay MK61 vs K61 ?

Merhabalar. MK61 klavye modelini banggood üzerinden almak istiyordum ama aliexpress te K61 modelini gördüm ilgimi çekti sizce hangisi farklı siteler dikkatinizi çekerim
  7. Ü

Gamakay MK61 indirime girer mi

Merhabalar. Bundan 1 ay önce forum açmıştım Gamakay MK61 klavyesi önerilmişti o zaman 1000 tl idi şimdi 1380 tl olmuş hemen alayım mı yoksa indirim gelir mi bekliyim mi
  8. Ü

Gamakay Mk61 mi Fizz K617 mi

Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım Gamakay 1000 TL banggood sitesinde fizz k617 600 amazon da hangisini almalıyım
  9. Ü

Fizz k617 mi Gamakay MK61 mi

Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım Gamakay 1000 tl fizz k617 600 hangisi sizce veya Abdullah abi yeni konu açmış Anne pro 2 kablosu yokmuş 500 tl çabuk olursanız sevinirim indirim bitmeden önce
  10. Ü

Fizz K617 vs Gamakay MK-61

Fps oyunları oynuyorum hangisini almak daha mantıklı 1680966479 veya k631 pro nasıl olur
  11. Ü

Redragon k552 vs Gamakay MK-61

Hayırlı Akşamlar Bu iki klavye arasında kaldım sizce hangisini almalıyım fps oyunları oynuyorum red switch düşünüyorum ama önerdiğiniz switch varsa oda olabilir teşekkür ederim
  12. Ü

Redragon k552 alınır mı

Merhabalar Redragon k552 white klavye almak istiyorum pişman eder mi bide fps tarzı oyunlar oynuyorum red switch mi almalıyım
  13. Ü

redragon k552 white alınır mı

Merhabalar beyaz bir gaming kalvye almak istiyorum red switch sizce bunu almalı mıyım
  14. Ü

white red switch %60 veya tkl klavye önerisi

merhabalar beyaz mini klavye önerebilir misiniz? fps oyunları oynuyorum switch size kalmış hangisi iyi olcaksa
  15. Ü

%60 mekanik klavye onerisi

Merhabalar. %60 beyaz mekanik klavye önerir mısınız fps oyunu için switch iyi olursa farketmez
  16. Ü

Red switch vs Brown switch

Fps oyunları için hangisi switch daha iyi bide konfor bakımından
  17. Ü

tkl veya %60 klavye onerisi

Merhabalr Tkl veya %60 klavye önerir mısınız mekanik bide rgb olsun yani ışık olsun yeter bütçe 500 civarı
  18. Ü

Mini%60 klavye alınır mı Amazon'dan?

https://www.amazon.com.tr/dp/B09N3894QG/?coliid=I1BP652FTJ0E46&colid=30PSIYX9Y4S5B&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
  19. Ü

Mini mekanik klavye onerisi

Arkadaşlar önerebileceğiniz yön tuşları olan red switch mini mekanik klavye var mi
  20. Ü

Ss apex 3 tkl vs redragon k552

Arkadaşlar bu ikisi arasında hangisi daha iyi Fps oyunları oynuyorum
Geri