Arama sonuçları: *

1. DoğuamaBatı

GamePower Eva5 Alacakların dikkatine

Klavyeyi nisan ayının sonuna doğru aldım haziranın başına kadar kullandım ardından tatil için memlekete döndüm ve oradada bilgisayarı açmak pek müsait olmadığımdan ekimin ortasına kadar neredeyse 4.5 ay kullanmadım ve kutusunda duruyordu. Gelelimki 15 gündür aktif olarak kullanmaya başladım ve...
  2. DoğuamaBatı

Gamepower eva5 mi Havit kb884l mi?

İki klavye arasında kaldım arada 1k oynuyor havit almaya değermi değmezmi bilmiyorum https://www.incehesap.com/gamepower-eva-5-60m-mekanik-red-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-fiyati-69630/...
  3. DoğuamaBatı

Öneri 1000 TL Red Switch Klavye önerisi

Dün gece 2 yıldır bende olan gamenote klavyemin switchleri yuvasından fırladı tırnakları kırılmış tamiri olurmu bilmiyorum uğrakta istemedim 1k ya kadar hepsiburada olursa 1.5k ya kadar çıkarım red switch numpadsiz klavye arıyorum
  4. DoğuamaBatı

Yardım Gamenote kb435l tuş basmama sorunu

Acaba kronik bi sorun falanmı var bu gün 1 2 defa a tuşuna basmama rağmen basmadı paranoyak olmadım inş bilen varmı
  5. DoğuamaBatı

gamenote kb435l Alınır mı ?

Gamenote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj bunu alacam alınır mı? arkadaşlar 200tl ye göre iyi mi? fiyat bandında daha iyisi varmı yada? tşk
  6. DoğuamaBatı

200-250 tl arası red switch klavye öneri

Konu başltıkta Gamenote KB435L. ı alacaktım ama blue switch çok ses çıkarır mi bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım.
  7. DoğuamaBatı

Klavyeye makro tuşu atamak.

Klavyeme makro atamak istiyorum num tuşlarına mesela 8 e bastığımda ona öneceden atadığım bir kelimeyi yazacak(bi nevi kopyala yapıştırın kısa hali). Programı varmı bildiğiniz ben bulamadımda
  8. DoğuamaBatı

Klavye öneri? 50-100tl

50-100 tl arası ışık falan farketmez f/p olsun yeter :)
  9. DoğuamaBatı

Klavyemde 3 tuşdan fazlasini algilamiyor.

Klavyemde 3 tusdan fazlasini algilamiyor a w basarken ctrl ye bastimigimda shift basarsam shifti algilamiyor baska klavyelerde sorun yok
Geri