Arama sonuçları: *

1. K

Öneri Türkçe Q Oyuncu Klavyesi Önerir misiniz?

Arkadaşlar bütçe çok fark etmez. Kablosuz Türkçe Q klavye arıyorum yardımcı olur musunuz?
  2. K

Türkçe Q - Minimalist - Wireless Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhaba klavye alacağım fakat istediğim özelliklerde hiç klavye bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. İstediğim Özellikler; - Wireless/Bluetooth özelliği olması - Türkçe Q Olması - NumPad'siz olması (84 Tuş) - Oyun için Alıyorum (Bulabilirseniz tercihim red switch/black switchtir)
  3. K

84 Tuş - Türkçe Q - Kablosuz Klavye

84 tuşlu, türkçe q ve kablosuz klavye aradım fakat bulamadım yardımcı olur musunuz bütçeden yana sıkıntım yok
  4. K

Çözüldü✓ Aldığım Klavyede Türkçe Karakterler Yok!

Arkadaşlar merhaba, geçenlerde bir klavye aldım fakat klavyenin tuşlarında ç,ş,ü,ğ,i harfleri yoktu bu sorunu nasıl giderebilirim veya türkçe harflere sahip 84 tuşlu klavye var mı? Aldığım klavye: https://www.amazon.com/YUNZII-Swappable-Mechanical-Dye-subbed-Programmable/dp/B08CVSKSP9?th=1
  5. K

Öneri Benzer klavye önerisi

https://tr.banggood.com/Royal-Kludge-RK84-Mechanical-Keyboard-84-Keys-Triple-Mode-Wireless-bluetooth5_0-+-2_4Ghz-+-Type-C-Wired-Hot-swappable-RK-Switch-USB-Hub-Rechargeable-White-Backlit-ABS-Keycaps-Gaming-Keyboard-p-1980668.html?rmmds=detail-left-hotproducts&cur_warehouse=CN&ID=6287845515631&tra...
  6. K

Çözüldü✓ Klavye Önerisi - Minimalist - Gaming

Arkadaşlar merhaba klavye almayı düşünüyorum fakat bu konu hakkında pek fikrim yok bu yüzden yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim :) Kritellerim; - Klavye Genişliği: max. 50cm - Klavye Uzunluğu: max 25cm - Olursa kablosuz daha iyi olur - Amacım masada çok yer kaplamaması...
  7. K

Çözüldü✓ Klavye Önerisi - Minimalist - Gaming

Arkadaşlar merhaba klavye almayı düşünüyorum fakat bu konu hakkında pek fikrim yok bu yüzden yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim :) Kritellerim; - Klavye Genişliği: max. 50cm - Klavye Uzunluğu: max 25cm - Olursa kablosuz daha iyi olur - Amacım masada çok yer kaplamaması...
Geri