Arama sonuçları: *

1. ibobaran6333

Coolermaster CK530 V2 Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır klavye arayışındayım ve galiba sonunda buldum Coolermaster CK530 V2 çıkmış tam bütçeme uygun hoşumada gitti tkl olması özellikle baya hoşuma gitti ama kafam karışık bi kaç soru sormak istiyorum çünkü bütçem ne kadar yetsede pahalı bi klavye sonradan değiştirme...
  2. ibobaran6333

Maks 600tl ye Red Switch Mekanik Klavye

Arkadaşlar maks 600tl olma üzere red switch önerbileceginiz bi klavye varmı aklımda ogre calypso falan varda daha iyileri varmı 600tl yi geçmeden önerebilir misiniz?
  3. ibobaran6333

Gamepower Ogre Hz

Arkadaşlar gamepower ogre bildiginiz gibi 1000hz ve 1ms deniliyo ama kendi sayfasında yanı gamepower ın sayfasında 125hz 3ms yazıyo bu nedenmek oluyo şimdi:D hangisi dogru
  4. ibobaran6333

Logitech g213 Vs Gamepower Calypso

Arkadaşlar online fps oyunları oynuyorum hangisini almalıyım nedenleri ile yazarsanız güzel olur
  5. ibobaran6333

Gamepower Calypso Vs Rampage Kb-r91

Arkadaşlar hangisi tercih edilmeli nedenleri ile yazarmısınız.
  6. ibobaran6333

Gamepower ve Rampage gibi markalar alınır mı? (Klavye olarak)

Arkadaşlar bildiginiz gibi bu markalar fp ürünler yapıyo ama bazı yerlerde alınmaz ya da kötü marka gibi tabirler le anlatılıyo örnek olarak 400-500tl lik bütçesi olup mekanık klavye almak isteyen biri mecburen gamepower ya da rampage alma durumuna düşüyo ha eğer derseniz bu fiyatlara...
  7. ibobaran6333

Gamepower Calypso Alınır mı?

Arkadaşlar gamepower calypso nasıl alınır mı? Yazılımı yok ama rgb ve makro atamak pek umrumda değil onun dışında alınır mı? red swtich alacagım haç hz yanı kaç ms veriyr bu kalvye
  8. ibobaran6333

Gamepower Ogre Uzun Kullanımda Nasıl?

?
  9. ibobaran6333

Gamepower Ogre Nasıl?

Arkadaşlar kanaldaki incelemeyi izledim baya hosuma gttı bütçe olarak bana en uygun klavye desem yeridir ama uzun kullanımda nasıl warlock gibi kronik hatası varmı kullanan arkadaşlar yazabilrimi?
  10. ibobaran6333

Gamepower Ogre Alınır mı?

Arkdaşlar 280tl bütcem var gp ogre nasıl klavye kronik sorunu varmı warlock gibi ona göre alcam kullananlar varsa yazabilirmi?
Top Bottom