Arama sonuçları: *

1. korkusuzberitan

Öneri ASUS ROG AZOTH NX RED SWITCH Detaylı İncelemesi

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Yaklaşık 10-15 gündür kullandığım, almadan önce sürekli araştırmalar yaptığım, sizleri sürekli yeni konulara boğduğum ve aldığım için mutlu olduğum nadir ürünlerden birisi olan ASUS ROG Azoth NX Red Switch klavyenin incelemesini sizlerle paylaşmak istedim. Neden...
  2. korkusuzberitan

4.999TL'ye ROG Azoth NX Red Türkçe Q Klavye alınır mı?

4.999TL'ye ROG Azoth NX Red Türkçe Q Klavye alınır mı? Merhaba arkadaşlar, indirim kuponumla beraber almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
  3. korkusuzberitan

Yardım 10.000TL'ye kadar en iyi kablosuz mekanik klavye hangisi?

10.000TL'ye kadar en iyi kablosuz mekanik klavye hangisi? -Türkçe Q klavye olmalı -Siyah renkte olmalı -Mümkünse üzerinde ekran olsun
  4. korkusuzberitan

Yardım ROG AZOTH NX RED 5.999₺ alınır mı?

ROG AZOTH NX RED 5.999₺ alınır mı? 1000₺ ekipmanını anlat ile beraber 6.999₺ yerine 5.999₺’ye alabilirim. Peşin fiyatına 3 taksit de oluyor. Sizce değer mi? Kararsızım, gözle görüp kullanıp beğendiğim bir model, ancak yine de sizlere sormak istedim. Kablosuz olmasını istiyorum, farklı...
  5. korkusuzberitan

Yardım Rog Azoth alınır mı? Alternatif önerileriniz var mı?

Rog Azoth alınır mı? Alternatif önerileriniz var mı? itopya'da şu an indirimdeyken almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? https://www.itopya.com/asus-rog-azoth-nx-red-switch-kablosuz-mekanik-turkce-gaming-klavye_u24286
  6. korkusuzberitan

Yardım ROG AZOTH NX RED SWITCH alınır mı?

ROG AZOTH NX RED SWITCH alınır mı? Güncellemeyle oled ekranı renkli oluyor mu? Manyetik switch mi iyi bu mu?
  7. korkusuzberitan

Yardım ASUS ROG AZOTH NX Red Switch alınır mı?

itopya.com'da şu anda indirimde. Sizce alınır mı? Fiziksel olarak deneyimlemiştim gayet güzeldi.
  8. korkusuzberitan

Yardım 1000₺’ye kadar klavye tavsiyesi

1000₺’ye kadar klavye tavsiyesi verir misiniz
Geri