Arama sonuçları: *

1. Deysz

3000-3500 TL Bütçe ile kulaklık ve klavye önerisi

Ortalama 3.000-3.500 TL arası bütçem var kulaklık ve klavye alacağım hangi klavye ve kulaklığı önerirsiniz ?
  2. Deysz

500 TL Bluetooth kulaklık önerisi

QCY T13 Enc 4 almayı düşünüyorum bu fiyat aralığında bildiğiniz daha iyi kulaklık varsa önerilerinizi bekliyorum ya da bu kulaklığı kullanan varsa ses ve mikrofon kalitesi nasıl olduğunu yazabilirseniz sevinirim
  3. Deysz

Gamepower Fujin 7.1 kulaklık alınır mı ?

https://www.n11.com/urun/gamepower-fujin-71-surround-rgb-oyuncu-kulakligi-26519470?magaza=incehesap&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Kulaklık şuanda 673 TL 'ye satılıyor bu fiyata alınır mı ?
  4. Deysz

*(YANLIŞ KONU) 800 TL Kulaklık Önerisi

Konu yanlış yere açılmış Özür dilerim Dün akşam durduk yere JD 712 kulaklığım kulağımdayken değişik bir ses çıkartıp gitti ve geri gelmedi şuan bilgisayar bile görmüyor MAX 800 TL'ye ortalama bir kulaklık önerirseniz sevinirim.
  5. Deysz

JD 712 Discord ses az gidiyor

JD 712 kulaklık kullanıyorum discord haricinde (ts3,oyun içi konuşma) sıkıntı olmuyor ama discordda ne kadar ses ile alakalı ayar var ise yaptım ona rağmen sesim az gidiyor denetim masasında mikrofon ayarı %100 de kulaklığın driverinda %100 de ama sesim hiç anlaşılmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Geri