Arama sonuçları: *

1. Sucuklumen42

Mchose x9 driver sorunu

Kulaklık bugün elime ulaştı. Güzel memnunum fakat driverini kullanamıyorum yani aktif giriş yapıp eq falan yapıyorum ama gelelimki mikrofon ozellıklerıne. Ses değiştirme modu calısmıyor yapay zeka gürültü engelleme calısmıyor ancak vooice meeter indirip mikrofonu oraya aktarıp yaparsam...
  2. Sucuklumen42

Mchose x9 soundpad sorun

Bundan once razer barracuda x vardı bunu aldım fakat soundpadde hiçbir türlü ses vermiyor napabilirim
  3. Sucuklumen42

Mchose x9 vs mchose v9pro

Merhaba öncelikle yardımcı olursanız çok sevinirim yaklaşık 2 haftadır kulaklık bakıyorum bugün paramı aldım kulaklığı alacaktım yani mchose x9u baktım stok kalmamış bende alternatifine baktım yani mchose v9 proya sizce stoğu beklemelimiyim yoksa alıp geçmeli miyim kulaklığı bütçem max 4000
  4. Sucuklumen42

4000 tl kablosuz kulaklık önerisi

mchose x9 Bu kulaklığı tam bugün alacaktım stok bitmiş siyah veya beyaz rengi istiyorum ne zaman gelir stoğa?
  5. Sucuklumen42

Mchoose v9 x9 s9 pro Hangisi?

Bu 3 model arasında kaldım V9 promu x9 mu s9 promu?
  6. Sucuklumen42

MAX 4000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba öncelikle genel kullanımımı belirteyim oyun ve müzik başta arkadaşlarımla sesli konuşma yapıyorum mikrofonda kötü olmamalı cs 2 oynuyorum model olarak ise aklıma atk neptune n9 pro var 2. olarak mchoose s9 pro hangisi alayım kararsız kaldım sizde farklarını anlatırmısınız
  7. Sucuklumen42

Kablosuz gaming kulaklık önerisi

4000TL ye kadar bütçem var N9 ultra alacaktım stokta kalmamış siz ne önerirsiniz pazartesi alacağım
  8. Sucuklumen42

ATK n9 ultra alınır mı?

4000 bandında max aklımda bu model var veya mchose s9 pro sizce hangisi
  9. Sucuklumen42

Max 4k civarı kulaklık önerisi

Merhaba aklımda mchoose s9 pro veya atk n9 ultra var sizin aklınızda başka model varmı veya bu ikisinden hangisi alınır
  10. Sucuklumen42

V2 hyperspeed alınır mı?

4300tl Civarıymış sanırım alınır mı
  11. Sucuklumen42

Max 5 bin tl kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşıma bakıyoruz genelde oyun girilecek ve discord üzerinden arkadaşlarla sohbet etmek için alacak kısaca iyi mikrofon iyi ses kalitesi
  12. Sucuklumen42

Max 5k ya kadar kablosuz kulaklık onerisi

Arkadaşıma bakıyoruz ne önerirsiniz genel anlamda oyun oynanacak mikrofon kalitesi ses kalitesi.iyi olsun kablosuz şart
  13. Sucuklumen42

Type-C Dongle için Uygun Dönüştürücü Önerisi

Merhaba bu kulaklığa sahibim donglesinin dönüştürücüsünün kablosunu kedilerim koparmıştı bende Livx type c to usb dönüştürücü almıştım fakat bu telefon içinmiş sanırım ve bu dönüştürücüye geçtikten sonra mikrofonda ses bozulması kulaklıgın ses bozulması olmaya başladı bu typce dongle için...
  14. Sucuklumen42

Razer barracuda x 2022 vs steel series artics nova 5

Arkadaşım 2 sinden birini alacak hangi model almalı?
  15. Sucuklumen42

Razer barracuda x 2022 çıtlama sesi sorunu

Hem bluetooth ile telefona bağladıgımda hemde adaptörü ile bilgisayara bağladığımda yapıyor 1 kere değişime gönderdim yenisi geldi fakat buda aynısı yeniden göndermeli miyim?
  16. Sucuklumen42

Razer barracuda x 2022 Dönüştürücü

Bu kulaklığın wireless adaptörü type-c benim kasa da type-c yok yanında verdikleri dönüştürücüde kablosunu kediler yemiş bozuldu bu adaptörü takabileceğim bi dönüştürücü vs var mı
  17. Sucuklumen42

Realtek r auido ses gelmiyor

kulaklığım razer barracuda x 2022 bu aygıtı seçince ses gelmiyor
  18. Sucuklumen42

Steel series sonar mikrofon ayarıı

Razer barracuda x 2022 için mik ayarı öneriniz var mıdır
  19. Sucuklumen42

Steel series sonar ses seçeneklerini silme

programı sildim fakat burdakiler gitmedi nası silebilirim?
  20. Sucuklumen42

Kulaklık çıtlama sorunu

bu sorun yüzünden garantiye gönderdim pc de çok nadir oluyo ama mobilde rahatsız edici derecede oluyo nedeni nedir değişimde sağladılar gene aynı
Geri