Arama sonuçları: *

1. R

Yardım 3.5 k wireless oyuncu kulaklık önerisi

Sorum başlıktaki gibi aklımda Logitech g435 var. Bu fiyat bandında alınabilecek bu gibi. Fakat bazı yerlerde 7.1 i yok diyorlar bazı yerlerde var. 7.1 i yoksa iade edecem. Onun yerine cloud core 2 de var sizce hangisi?
  2. R

James Donkey 712 tecrubesı olan

beyler ben bu kulaklıgı forumlarda sordum kotu fln dedıler ama trendyol hepsıburada gıbı sıtelerde 500 e yakın 5 yıldızlı yorum var bu kulaklıkla alakalı ve ıncelemelerdede iyi diyolar buyuk ıhtımal kullanmayan arkadaslar harbı kullanan biri görüşlerini yazabilirmi
  3. R

250 Tl kulaklık önerisi

Beyler merhaba bana 250 TL cıvarında en ıyı kulaklıkları soyler mısınız sesı mıkrofonu rahatlıgı ıyı olsun biraz acıl yardımcı olursanız sevınırım
  4. R

250 tl kulaklik onerisi

Beyler merhaba bana 250 tl civarinda en iyi fp kulakligi onerirmisiniz cok acil aklimda James Donkey 712 fln var 250 tl incehesap ta şimdiden teşekkurler
  5. R

Yardım 200-300 arası kulaklık onerısıı rampage sn rw5

Beyler dayıma rampage sn rw 5 kulaklıgı suan uretimde yok ıkıncı elı 300 tl demısler bende ona onun yerıne rampage rgw 8 gıbı 200 300 tl bandında kulaklık onermek ıstedım sızınde onerılerınız varsa yazarsanız cok mutlu olurum oyuncu ıcın degıl ztn dayı dıyorum :) 7.1 olsun kalıtelı olsun yeter...
  6. R

Rampage rgw8 nasıl ?

Beyler 200 tl bandı gamepower nedusa rampage manly rampage rgw8 gıbı kulaklıklar var hangısını onerırsınız sız veya başka marka ve modellerde olabılır ?
  7. R

bloody 528c alınır mı? bu fıyata daha ıyı varmı

dostlar blody 528 c nın ıncelemesı pek yok ınternette ama hos duruyor kalıtelı bır marka veya onun yerıne onerıcegınız baska bır kulaklık varmı ? şimdiden teşşekürler...
  8. R

200 tl bandında oyuncu kulaklık önerisi

beyler sa bana 200 tl bandında kulaklık onerırmısınız benım bıldıgım blody 528 c var game power medusa var rampage manly fln var hangısınını onerırsınız sımdıden teşekkürler
  9. R

Yardım Gamebooster h12 rebel

beyler bu kulaklik nasıl 7.1 kimse incelemesini yapmamış yardimci olursaniz sevinirim ses kasmak ve mikrofon için
  10. R

Beyler Game boster h12 7.1 kulaklik nasil

Beyler bu kulaklik hos gozukuyor ozelikleriyle fakat kimse incelemesini yapmamis ve forumlardada yok ben sorayim dedim
Geri