Arama sonuçları: *

1. Patates Köftesi

Öneri Asus Rog Pelta / HS80 Max Hangisi Daha iyi ?

Merabalar kulaklik almayi dusunuyorum ancak tam olarak karar vermedim. Ikiside suan ayni fiyat. Benim icin kulaklikda onemli olan basta rahatlik geliyor sonrasin da oyunlarda seslerin cok rahat bir sekilde ayirt edebilmek, yardimci olursaniz sevinirim baska seceneklere de acigim.
  2. Patates Köftesi

Öneri Havit Fuxi-H3 vs H2002P Hangisini almalıyım ?

Merhabalar iyi forumlar dilerim sorum başlıkta belirttiğim gibidir ps5 için kulaklık arıyorum wireless olması iyi ama herkes h2002p öneriyor fuxi h3 varken neden herkes h2002p yi tercih ediyor açıklarsanız sevinirim.
  3. Patates Köftesi

Yardım Kulaklikdan anlayan biri arctis nova 7 paket kaybi sorunu cozen yok

merhabalar arctis nova 7 aldim ve valorantda paket kaybi yasiyorum yt videosunuda koyarim cok sacma bir sekilde kulakligi bagladigim zaman paket kaybi oluyor valorant da videoda gorunce anlarsiniz zaten sorunun cozumunu bilen birisi yardim ederse sevinirim
  4. Patates Köftesi

Öneri Steelseries Nova 7, 7p, 7x Hangisi Alınmalı

Merhabalar yukarıdaki 3 üründen birini alıcam tabii ki sizde önerebilirsiniz bütçe=4000 tl yukarıdaki ürünlerin 3 de nova arasındaki farklar sadece chatmix gözüküyor sitesinde bunun yanın başka bir farklılık varmı? yurt dışında 3 de aynı fiyatda ama türkiye 7p 700 tl daha ucuz chatmixi arctis...
  5. Patates Köftesi

Yardım Steelseries Arctis Nova 7 Paket Kaybi Sorunu

Herkese Merhaba steelseries arctis nova 7 im var 3 gun once elime ulasti gayet memnunum ama bir sorun fark etdim valorant da paket kaybi sorunu yuzde 2 ile 3 arasinda degisiyordu internetde sorun var sandim gecmedi sonra youtube da arastirmaya basladim videoda bilgisayarda herhangi bir parcada...
  6. Patates Köftesi

Hangi Kulakligi almaliyim Arctis 9 vs Arctis Nova 7

merhaba arkadaslar 2 tane fiyati yaklasik olarak ayni olan 2 kulaklik arasinda kaldim 1 secenek Steelseries arctis 9 2. secenek steelseries arctis 7 nova farklari goz onune alinca sizce hangisini almaliyim not: nova da 4-5 saat kullanimdan sonra rahatsiz etmeye basliyormus
  7. Patates Köftesi

Öneri Sizce Hangi Kulakligi Almaliyim

1. secenek Arctis 7 Nova 2. secenek Arctis 7p sizce hangisini almaliyim bu fiyat araliginda baska kulakklida onerebilirisiniz tesekkurler
Geri