Arama sonuçları: *

1. zerolite

350-400 TL civarında bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar günü çıkarsın yeterli çok büyük performanslar elbette bu fiyatta zor ama önerilerinizi bekliyorum
  2. zerolite

Yardım Bluetooth kulaklığım suya düştü

Dostlar selam, yolda giderken kapşonu takarken sol kulaklık düştü yuvarlandı su dolu çukura girdi. Şanssızlık ses çok az geliyor ilk başta üfledim dalgınlığıma gelip sonra kuruladım yanımdaki peçete ile şimdi eve dönme şansım yok bunu nasıl düzeltebiliriz bir çözümü olan var mı
  3. zerolite

Yardım HyperX Cloud II ses kartına takınca dip ses geliyor

Dostlar selam, HyperX Cloud II kulaklığım var ve dip ses problemi var. Dün kullandığımda bunu hissetmemiştim ancak bugün bildiğin dip ses var. Kendisiyle birlikte gelen ses kartından çıkartıp jaka taktığım zaman bu sorun gidiyor ama ben o ses kartı ile kullanmak istiyorum. Ne yapmam lazım?
  4. zerolite

Yardım Amazon üzerinden satılan HyperX Cloud II Kingston çıkışlı mı?

Dostlar selam, Amazon'da HyperX Cloud II de güzel bir indirim var ve Nays ile alınca daha da güzel oluyor. Ancak merak ettiğim bu kulaklık HP çıkışlı mı yoksa Kingston çıkışlı mı? Açıklama kısmında Kingston yazıyor ama emin olamadım bilgi verebilir misiniz? Yakın zamanda alan var mı? Ürün...
  5. zerolite

Yardım Kulaklıkta jak soketi değiştirdikten sonra ses az geliyor

Dostlar selam, ön jak soketim biraz sıkıntılı olduğu için arka sokete taktım. Ama sesler normalden az geliyor bas tiz dengesi değişik gibi sebebi ne olabilir?
  6. zerolite

Yardım 500-700 Bandında f/p kulaklık önerisi

Dostlar selam, 500-700 Bandında f/p kulaklık önerisi gerekiyor. + ve - leri ile anlatırsanız sevinirim.
  7. zerolite

Yeni aldığım MPOW AIR SE kulaklığın durduk yere mikrofonu bozuldu

Arkadaşlar merhaba, bu kulaklığı aldım kullanıyordum normal şekilde gece pc yi kapattım yattım bu gün mikrofon çalışmıyor şaka mı bu ? daha 1 hafta olmadı alalı 1642689825 pc okuyor ama ses gitmiyor
  8. zerolite

Yardım MPOW AIR SE Karşı tarafa ses iletme sorunu

Arkadaşlar merhaba, ben başlıkta yazan model kulaklığı aldım ve taktım, ama en ufak dokunmada kulaklığın sesi gidiyor. Ön soket sorunlu ama arkada soket olmasına rağmen sesi alamıyorum ordan. ayriyetten DC de dinlediğim müziğin vs sesi gidiyor ? nasıl çözerim?
  9. zerolite

Yardım GameNote H2016D vs. JD 710 vs. JD 711

Arkadaşlar max bütçem 300 TL bu kulaklıklar arasında kaldım hangisini alayım? https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamenote-h2016d-mikrofonlu-rgb-oyuncu-kulakligi-fiyati,929486035.html https://www.incehesap.com/james-donkey-710-gaming-kulaklik-fiyati-39977/...
  10. zerolite

Yardım Discorda girdiğim zaman diğer sesler boğuklaşıyor

Arkadaşlar merhaba, Jabra markasının ofis kulaklığını kullanıyorum ancak discorda girdiğim zaman arkadaki videolar olsun oyunlar olsun sesleri boğuklaşıyor sadece discorda odaklanıyor. bunu kapatamaz mıyım ?
  11. zerolite

Yardım 300 TL bütçe ile Oyuncu Kulaklığı

Arkadaşlar merhaba, oyun oynamak için oyuncu kulaklığı almam lazım çünkü şuan kullandığım kulaklığın sağ kulağı bozuldu. Bu sebepten dolayı yeni kulaklık almam gerekiyor, Aniden olduğu için fazla bütçemde yok max 300TL verebilirim 20-30 değişkenlik gösterebilir sorun yok. benim almayı...
  12. zerolite

Yardım Gamenote H2016D nasıldır?

Arkadaşlar merhaba, forumlarda çok önerilmiş, kararsız kaldım Gamepower Medusa ile bunun arasında. Bütçem maksimum 300 TL. Nasıl bir model, kullananlar yardımcı olur mu?
  13. zerolite

Yardım 200-250 TL arası Kulaklık önerisi?

Arkadaşlar Gamepower medusa gördüm bu fiyatta almak mantıklı mı ? daha iyisi var mı?
  14. zerolite

Yardım 7.1 Sanal Surround Nasıl Açarım ?

Dostlar pc hocasının videosunu çektiği kulaklığı aldım ancak haporlör kısmından windows sonic yaptığımda alt kısımda 7.1 çıkmıyor driver vs mi yüklemem gerek ? bahsi geçen kulaklık
  15. zerolite

GMPODS Çıkıyor!!

Dostlar Türkiye'de bana göre en başarılı üreticilerden biri olan general Mobile in böyle bir kulaklikta çıkarması gerçekten mutluluk verici, yerli üretim olacağı için fiyatının düşük olacağını tahmin ediyorum. Yerli üretim derken tamamen yerli üretim olmasını bekleyemeyiz zaten, başka üreticiler...
Geri