Arama sonuçları: *

1. efearici242

Tronsmart Sono kullanıcı yorumu

Dün sabah 12de tronsmart sono adlı kulaklığı 175tlye Teknostore'dan aldım kulaklık istanbuldan edirneye 1 günde geldi saat 4te elimdeydi çok şaşırttı, kulaklığın kutusu pek şatafatlı değildi gerekte yok zaten, içinden kulaklığı çıkarınca çok şaşırdım elinizde kalıcak gibi değildi bilindik...
  2. efearici242

Kulaklık takılı ama ses ondan gelmiyor yardım eder misiniz?

Tronsmart sono adlı kulaklığı aldım bilgisayara takıyorum bildirim seside geliyor ama ses televizyondan geliyor monitör daha elime ulaşmadığı için televizyona bağladım şuan anakarttaki jak girişlerine takılı kulaklık
  3. efearici242

Teknostore güvenilir mi? Tronsmart Sono alınır mı?

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum fiyatına göre güzel bir kulaklık başka öneriniz varsa link atarsanız sevinirim...
  4. efearici242

Tronsmart Sono nasıl kullanan var mı?

İyi bir kulaklık mı 175 TL'ye
  5. efearici242

Hangi kulaklık daha iyi?

Bu fiyata bu ikisinden daha iyisi varsa atarsanız sevinirim benim için rahatlık önemli kulaklıkta...
  6. efearici242

Yardım 200TL veya altında bluetooth kulaklık

Bu fiyata alınabilecek en iyi kulakiçi bluetooth kulaklık nedir?
  7. efearici242

200 TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar ben 200 TL'ye miracle x3 plus miracle x2 plus ve miracle x5 buldum bunların hangisi daha iyi söylermisiniz. Eğer bütçeyi çok aşmicak şekilde bu kulaklıklardan daha iyisi varsa önerebilir misiniz?. Rahatlığı benim için önemli kulakiçi kulaklıkla bile ses kasıyorum yeterki rahat olsun.
Top Bottom