Arama sonuçları: *

1. Dartagnan

Steelseries Arctis Nova 5 Wireless Alınır mı?

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Çoğunlukla FPS tarzı oyun oynayıp filim izleyen birisiyim. Sizin öneriniz ne olur? Başka kulaklık önerileriniz varsa bu fiyat bandında belirtebilirsiniz.
  2. Dartagnan

SteelSeries Arctis Nova serisinden hangisi alınır?

Nova serisi almaya karar verdim ama hangisini alsam bilemedim. Nova 5 bütçeme en uygunu gibi duruyor siz ne dersiniz? Hangisini almalıyım sizce?
  3. Dartagnan

HyperX Cloud III Wireless mı Steelseries Arctis 7 Pro Wireless mı?

Bu iki kulaklık arasında kaldım. Çoğunlukla FPS türünde oyunlar oynuyorum. Sizce hangisini almak daha mantıklı? Bir de geniş olması gerekiyor kafam biraz büyük olduğu için sıkmasını istemiyorum.
  4. Dartagnan

Kulaklık önerilerini bekliyorum.

Öncelikle herkese iyi akşamlar, yaklaşık 4 senedir Rampage Fury X bluetooth kulaklığı kullanıyorum. Artık seslerde falan sıkıntı çıkarmaya başladı. O yüzden yeni bir kulaklık istiyorum. Genellikle FPS türü oyunlar oynuyorum. Düşük seviyede bir kulaklık olmasını istemiyorum. Fiyat için aklımda...
  5. Dartagnan

Kulak içi oyuncu kulaklığı önerisi?

Herkese iyi akşamlar, yaklaşık 4 senedir rampege fury x kullanıyorum. Bluetooth özelliği ile kullanırken sağ taraftan ses gelmiyor. Bir de kafam büyük olduğu için sıkıyor saçımın şeklini falan bozuyor. Bu yüzden kulak içi oyuncu kulaklığı arıyorum. Valorant tarzı oyunlar ve hikayeli oyunlar...
  6. Dartagnan

Bu kulaklık alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/gamepower-kizaru-7-1-siyah-surround-rgb-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000RYJSR Arkadaşlar fiyatı da düşmüş sanırım bu fiyata bu kulaklık alınır mı sizce?
Top Bottom