Arama sonuçları: *

1. oktayxkaya

Yardım 5-6 Bin civarı Wireless oyuncu kulaklığı önerir misiniz ?

Bütçem dahilinde kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. İndirimde var mı önerdiğiniz ? Mikrofonu iyi olması şart.
  2. oktayxkaya

5000 TL Kablosuz Kulak üstü kulaklık önerisi

Evde valorant cs tarzı oyunlar oynuyorum Dışarıda hem de müzik için kullanabileceğim bir model olursa sevinirim Çıkarılabilir mikrofon olması şart
  3. oktayxkaya

4000 TL'ye kadar Kablosuz Kulaklık önerisi ?

4 Bin Max bütçe Çıkarilabilir mikrofon olması şart çünkü dışarıda da kullanacağım. Mikrofon/Ses/Kronik bu tarz sorunlar olmasın yeterli.
  4. oktayxkaya

3000 3500 TL wireless oyuncu kulaklığı önerisi

Kroniği olmayan, mikrofonu iyi, bir kulaklik arıyorum. Kablosuz şart.
  5. oktayxkaya

Öneri Anker Soundcore Liberty 4 NC alınır mı ?

2550 ye hepsiburadadan aldım daha iyi alternatifi var mı ? Kullanan var mı alınır mı ?
  6. oktayxkaya

2.000 TL Müzik için Kulak İçi Kulaklık önerisi

Müzik ve mikrofon performansı iyi olsun yeterli, bass' konusunda iyi olursa ilk tercihim olur.
  7. oktayxkaya

Öneri 4000 TL ' Wireless Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Oyun için ve mikrofonu iyi olan bir KABLOSUZ kulaklık önerisi istiyorum size zahmet. * Kronik sorunları olmasın lütfen.
  8. oktayxkaya

Öneri 2500 TL ' ye Kulaklık önerisi ( Oyun )

Kablolu veya kablosuz, uzun ömürlü kulaklıkönerisi istiyorum, teşekkürler.
  9. oktayxkaya

Yardım 2.000 TL Bütçeli Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı önerisi

Kulağın üstünde değil etrafını saracak şekilde olması ve mikrofon kalitesinin iyi olması gerekiyor.
  10. oktayxkaya

JBL T500BT mi ANKER Q10İ mi ?

2 si arasında kaldım hangisini almalı ?
  11. oktayxkaya

Cooler Master CH331 Alınır mı ?

1200 TL Bütçem var Cooler Master CH331 Alınır mı aynı fiyata daha iyi alternatifi var mı ? Kulaklıkta önem verdiğim özellikler : Bass Mikrofon Konfor
  12. oktayxkaya

Cooler Master CH-331 vs HyperX Cloud II Hangisi ?

Cooler Master CH-321 vs HyperX Cloud II Beyler ikisi arasında kaldım hangisi daha iyi ve ne yönden iyi veya kötü ? belirtirseniz sevinirim
  13. oktayxkaya

750-800 TL Gaming Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar bütçem 700 800 arası kulak üstü oyuncu kulaklığı arıyorum Aradığım Özellikler USB 7.1 Bass Kalitesi Mikrofon tercihim. Yani daha kaliteli varsa 1000 TL ' de verebilirim
  14. oktayxkaya

2250-3000 Arası Kablosuz Kulak içi kulaklık önerisi

2250-3000 Arası Kablosuz Kulak içi kulaklık tavsiyesi alabilir miyim Önerenler eksi ve artılarını da kısaca belirtirse fena olmaz
  15. oktayxkaya

Anker R100 vs TCL S600 VS QCY Melobuds Anc

Anker R100 TCL S600 QCY Melobuds Anc Bu üçü arasında kaldım, hangisini almam daha mantıklı, sebepleriyle yazar mısınız ?
  16. oktayxkaya

F/P Kulak içi kulaklık önerisi.

500 TL bandında Kulak içi kablosuz Anker R100 Modelini almayı düşünüyorum, daha iyi ve bu fiyatlarda olan bir marka model var mı ?
  17. oktayxkaya

Öneri 500 TL Kulak içi Kulaklık Önerisi ( Müzik )

Bütçe 500 Silikonlu kulak içi kulaklık tavsiyesi ( Müzik ağırlıklı ) Aradığım özellikler: - Kesinlikle bass kalitesi 1. tercih - Mikrofon kalitesi - Ses yüksekliği tatminkar olmalı - 10 Dakikadar bir Kesinti yaşamak istemiyorum.
Geri