Arama sonuçları: *

1. James Gg

Yardım ATK Mercury Vs Akko Ma02W

ATK Mercury 1100₺ Akko Ma02W 1300₺ İyzico+Parolaparayla Alicam o yüzden bu fiyatlar. https://wraithesports.com/products/atk-mercury-i-esports-kulaklik?srsltid=AfmBOoqKimQFMBnQaifpkwhUQq97qLfrLeyi59AtWlfJlBf2Bgwrg0hF...
  2. James Gg

SOUNDPEATS Uygulaması Huawei de çalıştırabilen var mı ?

Android telefonumda çalışıyor fakat harmony osu desteklemiyor gboxdan kuruncada hesap felan kuruluyor fakat kulaklığı görmüyor
  3. James Gg

Yardım Herhangi bir SOUNDPEATS kulaklığı kullananlar yazabilir mi ?

Kararsız kaldım çok model var Air 4 lite-capsule 3 pro- air 3 deluxe ha felan birde Amazon yorumlarında sorun yaşayan çok kişi var emin olamadım kullananlar olumlu olumsuz yönlerini söyleyebilir mi ?
  4. James Gg

Yardım SoundPEATS capsule 3 pro Nasıl?

1200₺ gibi bir fiyata geliyor bu fiyat bandında daha iyisi var mı?
  5. James Gg

Öneri 1200-1300₺ bandında BT kulaklık önerisi

Aradığım özellikler : Benim için en önemlisi ses kalitesi YouTubeda vs çok kullanıyorum Bass-tizz vs 2.planda Mikrofon önemsiz Qcy ht5-airpods tasarımı olan bir şey arıyorumağlam bişey varsa bu fiyatlara kulak üstüde olur, teşekkürler
  6. James Gg

Öneri 500₺ Civarı Günlük kullanım için BT kulaklık önerisi

500₺ civarı dışarıya sesi en minimum vericek kütüphane gibi sessiz ortamlarda kullanabileceğım kulak içi kulak üstü fark etmez kullaklık arıyorum Ne alabilirim Qcy T20 airpods tarzı tasarımları daha çok beğeniyorum kulağıma oturuyor birde Xiaomi earbuds 2 var kulağıma olmuyor
  7. James Gg

Arctis 5 2019 edition kron sorunu mevcut mu ?

Dip ses vs varmı cihazda 2.el temiz almayı düşünüyorum?
  8. James Gg

Yardım Mpow Air se 380₺ ye Alınır mı?

Yd fiyatı bile 30-35 dolar gözüküyor bana çok uygun geldi Anneler günü kuponu ve nays ile bu fiyata n11'de Jd 711'den geçmek istiyorum kablosu dolanıyor, Sarı ışıktan midem bulandı artık, mikrofonu rezalet Discord için ideal mi mikrofonu ? @M.A.Y. @HacıSOFU @MuratTheFounderOfGariban...
  9. James Gg

Yardım Yeni kulaklık aldım ne yapmalıyım?

Kulaklık James Donkey 711 driveri falan kurmam gerekiyor sanırım onun ayarlarını biliyorsanız atabilirmisiniz lütfen.
  10. James Gg

Yardım James Donkey 711 Driverinı nasıl kurucam ?

Sıfır James Donkey 711 aldımda uygulamasını indirdikten sonra ne yapmalıyım hangi ayarları etkinleştirmeliyim vs. Teşekkürler
  11. James Gg

Yardım James Donkey 711'e 290 lira verilir mi?

290 lira oluyor indirimle. Daha kalitelisi varsa bu fiyat bandında bekliyorum önerilerinizi :)
  12. James Gg

Yardım Razer blackshark v2x 2. El alınır mı? ?

Kutu fatura garanti var 1.5 yıldan fazla garantisi var sorunsuz sıkıntısız Max kaç liraya almalıyım sizce ?
  13. James Gg

James Donkey 711'e en fazla kaç lira vermeliyim sizce ? 2.el

150-200 civarlarında satanlar var sizce değermi almalıyım görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.
  14. James Gg

400 - 450 TL Bandında Oyuncu Kulaklık Tavsiyesi

Max bütçe 450 3 - 4 yıl dayanicak F/P kulaklık önerirseniz çok mutlu olurum.
  15. James Gg

HepsiBurada Max 350 TL Gaming Kulaklık önerisi ?

İndirim var Max 350 TL olucak şekilde kulaklık lazım 3-4 yıl götürse sevinirim
  16. James Gg

HP OMEN 800 Alınır mı 250 TL

Sadece denenmiş sıfır kutu fatura garanti var 250 liraya almalımıyım sizce nasıl bı kulaklı oyun için idealmı ?
  17. James Gg

250-300 TL Bandında Gaming Kulaklık Önerebilir Misiniz?

Sıfır da olur Antalya içi temiz 2.el de olur. 2-3 yıl dayansın yeter 3 sene önce 50 liraya almıştım 1 ayda bozuldu böyle olmicak kulaklık arıyorum teşekkürler.
  18. James Gg

150 - 200 Lira Arası Kulaklık önerebilir misiniz? 2.el olabilir.

150 200 lira arası kaliteli 1 ayda bozulmiycak kulaklık arıyorum 2-3 yıl dayansın yeter önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  19. James Gg

Razer kraken V2 7.1 Alınır mı? 200 TL

200 liraya 3 yıllık razer kraken V2 7.1 alınır mı kafa bandı yok tek sıkıntısı o sıfırı 1,5 k civarlarında
Geri