Arama sonuçları: *

1. leclerc16

Sennheiser GSP301 alınır mı?

Arkadaşlar normalde wireless kulaklık düşünüyordum ama güzel bir indirim geleceği yok bütçem 1k civarı. Çoğunlukla CS:GO'da ses kasmak için alacam. Mikrofonu da önemli tabii. Sanırım kulaklık sesi yüksekteyken mikrofona çok yansıtıyormuş, dcde falan bu büyük bir problem yaratıyor mu? Kullanan...
  2. leclerc16

HyperX Cloud 2 vs. Razer Blackshark V2

https://www.beko.com.tr/kulaklik/razer-blackshark-v2-kbl-kulaklik-ses-goruntu-sistemleri https://www.amazon.com.tr/dp/B00SAYCXWG/ref=asc_df_B00SAYCXWG1670841000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B00SAYCXWG&linkCode=asn Arkadaşlar bu ikisinden birini alacağım ama karar veremedim...
  3. leclerc16

1000-1100TL FPS oyunları için kulaklık önerisi

Arkadaşlar black friday'de Cloud 2 indirime girer diye bekledim de aksine zamlandı :) Bu bütçede önerebileceğiniz başka kulaklık var mı? Mikrofonu da önemli benim için.
  4. leclerc16

Cloud 2 mi Blackshark V2 X mi?

Ses kasmak için alıyorum ama Blackshark V2 X'de ses kartı olmaması kafamı karıştırıyor. Cloud2'de de dip ses sorunu var diyorlar. Alınır mı 700TL'ye Blackshark V2 X fikriniz nedir?
  5. leclerc16

800-850TL oyuncu kulaklığı önerisi

CS:GO'da ses kasmak için alacağım. Mikrofonu da benim için çok önemli. Bu fiyat bandındaki en iyi kulaklık nedir önerilerinizi bekliyorum.
  6. leclerc16

500-600TL civarı oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşlar CS:GO'da ses kasmak için alacağım. Mikrofon da önemli benim için tabii. Şuanlık aklımda bu 2 model var hangisini önerirsiniz veya başka önerdiğiniz model var mı bu bütçede? Bütçeyi zorlayıp Blackshark V2 X almayı düşündüm fakat mikrofonu o kadar da çok hoşuma gitmedi açıkçası...
  7. leclerc16

Cooler Master CH321 alınır mı?

Arkadaşlar ara sıra itopyada 550'ye düşüyordu 520ye düşmüş. CS:GO, Valorant tarzı oyunlarda ses kasmak için alacağım. Mikrofonu da önemli bi hayli benim için tabi. Alınır mı bu fiyata daha iyisi var mıdır ne dersiniz...
Top Bottom