Arama sonuçları: *

1. HENRYWİTCHER

Yardım G735 Bluetooth bağlantısı ses yok

G735 kulaklık kullanıyorum yaklaşak 4 5 aydır pc sattım için kulaklık kullanamıyorum satmayı düşünüyorum çalışıyor mu diye baktım bluetooth ile test ettim de telefon ve ipadden ses gelmiyor pc olmadından test etmedim fakat güncelleme almadı için çalışmıyor olabilir mi sanmıyorum ama bilen...
  2. HENRYWİTCHER

G735 bluetooh ses seviyesi kötü

G735 kulaklığım bluetooh ile kullanırken pcde kullandım ses performansını vermiyor normal mi pc ve telefondan fark ediyor mu bu işler ?
  3. HENRYWİTCHER

G735 KULAKLIK TEMİZLİĞİ

Meraba g735 kulaklık kullanıyorum kulaklık da bulunan R VE L yazan kısımlardaki kumaş da sarılıklar oluştu temizlenmiyor daha doğrusu denemedim ıslanırsa kulaklık bozulur o kısmı sökme şansımız varmı veya o kumaştan satılanı varmı yedek olarak veya garantiye göndersem o kısmı değiştirirlermi ?
  4. HENRYWİTCHER

G735 MİCrofon SORUNU

G735 kulaklıgım da mikrofon sorunu yaşıyorum tak çıkart yaptımdan dolayı oluyor sanırım oyunlarda mikrofon bastımda karşıya sesim net gitmiyor cızırtı varmış sorunuı nasıl çözerim
  5. HENRYWİTCHER

G735 MİKROFON SORUNU

g735 kulaklıgım var mikrofon sorunu yaşıyorum,tak çıkar yaptım için oldunu varsaydım için sorun oldunu var sayıyorum,mikrofon kullanmadım zamanları çıkartıyorum son 3 gündür mikrofonu kullanırken karşıya cızırtılı sesimin anlaşılmıyor olarak kötü ses gidiyor programdan bişeyler denedim ama sorun...
  6. HENRYWİTCHER

mic kullanırken arka plan sesleri karşıya gidiyor ?

mereba arkadaşlar steelseries arctis 1 kullanıyorum mic kullanırken discorda arka plan da çalan şarkı veya video sesi de gidiyor veya youtube de şarkı dinlerken oyun da cs de info verirken şarkı sesi de gidiyor gitmemesi lazım sorun ne bilmiyorum normal bi bunlar ve mic kullanmadım zamanlarda da...
Geri