Arama sonuçları: *

1. Shooter_U

Blackshark V2X Ayarları hakkında

Merhaba 7.1 aktif ettim ama EQ ayarı için hangi programı kullanıyorsunuz ? İnce ayar tavsiyesi olan var mı ?
  2. Shooter_U

Ekipman seçimim iyi mi ? 9.1K

Merhaba amazon üzerinden alıcam Koltuk-Monitör-klavye mouse Ve kulaklık 9100TL Tutuyor. Fırsat: Lenovo Lecoo GK301 USB Kablolu RGB LED Aydınlatmalı Gaming Mekanik Q Klavye Metalik Gri https://www.amazon.com.tr/dp/B09JPD27CH?ref_=cm_sw_r_apin_dp_YHERR6WAMTE17W9T18HS Razer Battle Bundle Oyuncu...
  3. Shooter_U

Blackshark v2X bağlantı ?

Selam bu kulaklığı tek jack ile kullanamıyormuyuz ? Şuanda kutudan çıkan bu çift jackı baglıyorum mik ayrı kulaklık ayrı bağlantı yaptım böyle kullanıyorum ama baya uzun kablo oluyor rahatsız etti 😂 tek jack mümkünmü anakartımmı desteklemiyor acaba ? B450M H
  4. Shooter_U

Kablosuz oyun kulaklığı mantıklımı ?

Karar veremedim seste kayıp olur mu ? 1k bütçe ile öneri varsa alabilirim fps oyunları için istiyorum bütçe biraz daha artabilir
  5. Shooter_U

F/p Kulaklık Tavsiye

Merhaba indirimde şöyle güzel ses kasabiliceğim kulaklık varmı ? mikrofon kalitesi çok önemli değil 🤫 Bütçe 500 600 olabilir daha ucuza daha kaliteli bir şey varsa oda olabilir .
  6. Shooter_U

Corsair Void Elite ayar tavsiye

Yeni aldım yeni elime geçti ses kasmak için sadece icue yazılımı yetiyormu? Windows üzerinden bir şey açmak gerekli mi? Kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum ✌️
  7. Shooter_U

Asus h3 ve standı 378 TL alınır mı?

İnce hesapta kulaklık ve stand 377 tl kullanan varmı alınır mı?
Top Bottom