Arama sonuçları: *

1. kaanji

1000 TL mikrofon tavsiyesi

Logitech pro x kulaklığım mikrofnonu Bozuldu Mikrofon Arıyorum Arkadaşım bunu kullanıyor sesi gayet güzeldi varmı tavsiyeniz...
  2. kaanji

IEM kulaklık tavsiye birde uyguna mikrofon

https://wraithesports.com/products/moondrop-chu-ii-iem-kulaklik stokda kalmamış diyor bekliyorum nasıl sizce başımı çok ağrıtmaya başladı kulaklık birde uygun fiyatlı kaliteli mikrofon arıyorum 1714785762 Logitech pro x ses kartıyla kullansam dahamı iyi olur birde
  3. kaanji

3K bütçe kulaklık tavsiyesi

tam 3 k bütçe
  4. kaanji

dolby atmos DTS ? logitech deki dts

Çok fazla sese önem veren çok müzik dinleyen biriyim mw2 war zone 2 oynuyorum çoğunlukla logiteckdeki dts sesleri boğuyor dolby ne kadar iyi sizce almalıyım hiç bilgim yok bu konular hakkında
  5. kaanji

500 tl bütçe telefon için kablosuz kulaklık önerisi

kulak içi tercihim sadece muzik dinlemelik arıyorum
  6. kaanji

Kardeşime kablosuz kulak içi kulaklık tavsiyesi mobil oyun için

kardeşim pubg mobile oynuyo çok ses çıkarıyo 400 450 tl bandında bi kulaklık bakıyorum Xiaomi Redmi Buds 3 bunu gördüm ama emin olamadım bende gasp ederim arada kaliteli bi tavsiye verebilirmisiniz
  7. kaanji

Yardım Acil kablosuz Delux M800DB Tekliyor

cs go war zone 2 gibi oyunlarda maus çok hızlı döndürürken drop girir gibi titriyor 14 gün oldu alalı önceden scrrolu sıkıntılı gelmişti iade etmiştim yenisini almıştım napıyım mesela sağa çevirdim mausu sağa gidiyor ortada fps düşüşü giib tekliyo sonra gidiyo
  8. kaanji

Yardım 800 TL bluetooth kulaklık önerisi basslı

bundan daha iyisi varsa öenerr,i,m,sn,z
  9. kaanji

EN SİNİR BOZUCU KULAKLIK KABLO DÜĞÜMLENMESİ

ne yapmam gerekiyor logitech pro x örgü değil örgümsü ama çok düğümleniyor birini açıyom biri dönüyor
  10. kaanji

Logitech pro x mikrofon açma/kapama tuşu arızalı yeni kablo almalıyım

orjinal kabloya baktım 488 tl bu ürünler gibi merdiven altı ürünleri almalıyım https://www.n11.com/urun/logitech-g433-g233-g-pro-x-uyumlu-aux-kablosu-mikrofon-kablosu-15633150?magaza=sonreyon...
  11. kaanji

Logitech pro x mikrofon sorunu

kulaklığın kablodaki mikrofon açma kapama tuşu bozuldu benim tutturmam gerekiyor yoksa cızırtılı geliyor sesim yeni kablosu 444 tl napıyım
  12. kaanji

telefon için kulak içi/kulak üstü gaming kulaklık önerisi bekliyorum bütçe 250tl

pubg mobile cod mobile falan oynancak ya bütçem 250 tl aşamam max 250 olması lazım
  13. kaanji

LOGİTECH PRO X EN İYİ AYARLARI NASIL YAPARIM???

valorantta sesli sohbette discordda falan nasıl daha iyi bir ses verebilirim ses kasarken hangi ayarlar en çok işime yara 1661799589 blue voice kulanamayımı bide sizce
Top Bottom