Arama sonuçları: *

1. Ahmet Muhsin

Öneri Wraith ATK Neptune N9 Alınır mı?

Biliyorsunuz kulaklik cikali iki gün oldu benjmde aklima yatti kulaklik almayi dusunuorum ama internette hic bilgi olmadigindan kulaklik hakkinfa bilgisi olan biri yardimci olabilir umarim
  2. Ahmet Muhsin

Kulaklik Tavsiyesi 3K BANDINDA

Selamlar butcem biraz sinirli o yuzden guzel f/p birsey almak istiyorum logitech g435 almayi dusunuyorum ama 2 sorun var hem biraz butcemin ustunde hemde beyaz bir setim var beyaz almak istiyorum ama beyaz olunca 2 katina cikiyor Kulaklik uzerinde aradigim kriterlerde ses kalitesinden cok...
  3. Ahmet Muhsin

2-3k BUTCEYLE F/P KULAKUSTU KULAKLIK

2-3 bütcem var oyun agırlıklı kullanıuyorum ama ses kalitesi ve mikrofon kalitesi iyi olursa cok guzel olur ılk oncelık bt ama fıyatlar ucuk oldugundan dolayı kabloluda olabilir
  4. Ahmet Muhsin

Öneri BUGUNKU INDIRIMLERDE ALINABILECEK KULAKLIK VE MIKROFON ARIYORUM

Selamlar bugunku indirimlerde alinabilecek uygun fiyatli f/p gaming kulaklik(bt veya dungle olursa guzel olr) ve mikrofon onerebilir misiniz simdiden tesekkurler.
  5. Ahmet Muhsin

3K DUBLAJ ICIN MIKROFON

Yaklasik butcem 3k seslendirme ve dublaj için mikrofon almayi dusunuyorum onerilerinixi brklerim
  6. Ahmet Muhsin

Öneri 1400TL F/P KULAKLIK KABLOSUZ

1400tl butcem var kablosuz bir kulaklik almak istiyorum onerilerinizi bekliyorum
  7. Ahmet Muhsin

Öneri 2-3k BUTCEYLE F/P BIR MIKROFON ALMAK ISTIYORUM

Selamlar herkese forum 2 -3k ya guzel mikrofon almaj istiyorum su an kulakligin mikrofonunu kullaniyorum oda idare eder ama daha kaliteli ve temiz bir ses almak istiyirum onerileriniz yazarsaniz memnun olurum
  8. Ahmet Muhsin

Yardım HAVIT FUXI-H3 SAĞ SOL SES AYRILMIYOR

Selamlar kulaklıgı yazdan berıdır kullanıyorum nerdeyse her seyı denedım ama sag sol ses ayrısmıyor bı arkadasım daha almıstı onda bır sıkıntı yok ama nedense benımkınde asla ses kasamıyorum valorantta cok sorun yasadım bu yuzden type-c kablosuyla denedım aynı bt uzerınden denedim aynı jack...
  9. Ahmet Muhsin

Yardım FUXI-H3 ADAMLARIN SESINI ALAMIYORUM

Selamlar fuxi h3 de alirken buraya sormustum o zamanda ayni indirim vardi sanirsam oyun oynuyacagimida belirtmistim ama suan valoda adamlarin ayak sesini alamiyorum alsam bile cok sacma sapan yerlerden geliyor ne taraftan geldigi anlasilmiyor ne yapmam lazim kulaklik diger alanlarda sorunsuz...
  10. Ahmet Muhsin

Öneri TEMU KABLOLU OYUN ICIN KULAKLIK ONERISI

Temudan alinabilecek ergonomik kulaklik onerisi olan varsa link atarsa memnun olurum fiyat o kadar onemli degil 1731322896 Eklemeyi unutmusum kulakustu
  11. Ahmet Muhsin

Çözüldü✓ STOKTAKI HAVIT KULAKLIKLARDAN HANGISINI ONERIRSINIZ

Havit modellerinden hangisini almaliyim suan stokta olan
  12. Ahmet Muhsin

Çözüldü✓ KULAKLIK MARKA/MODEL ONERISI

Normalde kulakustu kulaklik kullaniyorum ama son aldigim rampagein kablosu birbirine dolanip durdu ne kadar cozsemde ne kadar duzeltsemde hep ayni oluyor butun kulakliklarda bu yuzden BT kulaklik dusunuyorum butcem max 1500 ama kabloluda olur simdiden tesekkurler
  13. Ahmet Muhsin

Çözüldü✓ HAVIT FUXI H3 Alınır mı?

1600 civari butce var genellikle oyun icin kullanacagim ama bt olsunda istiyorum axil yardim isstiyorum indirimi bitmeden havitin
  14. Ahmet Muhsin

Çözüldü✓ 600TL BÜTÇE F/P KULAKLIK ÖNERİ

Az araştırdım ama rampage in alquist sn-rn10 dediler emin olamadım sizden yardım bekliyorum.
Geri