Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

Yardım N11'den aldığım Airpods pro 2.el mi ?

Merhaba 10.11.2023 tarihinde n11 üzerinden n11 in kendi satıcısı oldupu airpods pro 2.nesil kulaklığı satın aldım ve bugün fark ettim ki ürünün garantisi 05.05.2025 tarihinde bitiyor yani ürün 05.05.2023 tarihinde yani ben sipariş vermeden aylar önce kayıt ettirilmiş şimdi bu ürün 2.el mi oluyor...
  2. Birol Azak

Öneri İstanbulda kulaklık tamir eden yerler

Selamalr istanbul içinde kulaküstü kulaklık tamir eden bir yer var mı ? SkullCandy Crusher model kulaklığım var sesi eskisi gibi temiz gelmiyor bunu tamir ettirmem lazım.
  3. Birol Azak

Razer THX Audio Yazılımını nereden alabilirim ?

Selamlar razer barracuda x 2022 kullanıyorum , razer thx audio uygulamasını 15 günlük bedava sürümünü kullandım ve cidden hoşuma gitti şimdi full sürümünü almak istiyorum ama razerın sitesinden 20 dolar ödeyip aldığım zaman amerikada olmadığım için her seferinde siparişi iptal ediyor. Bu...
  4. Birol Azak

Yardım Razer barracuda x 2022 mikrofon çalışmıyor

Selamlar bugün razer barracuda x 2022 aldım ama şuan mikrofonu çalışmıyor mikrofonu taktım mute tuşunu da açtım ama hiçbir şekilde ses almıyor yardımcı olur musunuz ?
  5. Birol Azak

Racer Barracuda x 2022 vs Razer barracuda x

Normal razer barracuda x şuan 1600 tl civarında barracuda x 2022 ise 2200 tl civarında sizce 2022 olan almaya değer mi ? bildiğim kadarıyla 2022 olanda bluetooth ve ufak ses iyileştirmeleri vs. var.
  6. Birol Azak

Razer Opus X Alınır mı ?

Maksimum 1500 TL Civarı bütçem var kablosuz kulaklık bakıyorum. Aradığım özellikler ; müzik dinlemeyi severim ayrıca oyun da oynarım ama hardcore oynamam ses kasamama falan pek gerek yok , tasarımı sade olması önemli çünkü dışarıda da kullanacağım. Kendi araştırmalarım sonucunda razer opus x i...
  7. Birol Azak

Öneri İtopya indirimden razer barracuda x alınır mı ?

Merhaba internette 1300 tl den aşağı bulamadım sizce alınır mı ?
  8. Birol Azak

1500 tl civarı kulaklık önerisi

Merhaba dostlar 1500 TL civarı kulak üstü kulaklık önerisi bekliyorum kumaş ped olmak zorunda günümün %80'i pc başında geçtiği için rahat olmalı.Şimdiden teşekkürler.
  9. Birol Azak

Öneri 1300 TL kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba 1300tl civarı +-250 oynayabilir kablosuz kulaküstü kulaklık önerisi bekliyorum pedleri kumaş olursa iyi olur , şimdiden teşekkürler.
  10. Birol Azak

Kulaklık Önerisi

Dostlar 200 tl bütçem var kulaklık arıyorum günde 10 saat civarı pc başındayım oyüzden rahat bir kulaklık istiyorum ve genellikle oyun oynuyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Top Bottom