Arama sonuçları: *

1. shaco27

Corsair HS80 Max Wireless vs HyperX Cloud Alpha Wireless

2 sinden biri düşünüyorum kablolu alpha jacklı kullandım tek sorunu mikrofon hs80 max mikrofon iyi. hangisini tercih ederdiniz ?
  2. shaco27

Corsair hs 80 Max alır mı

Hs 80 Max alınır mı yerinde tavsiye ettiginiz varmı iyi bir indirimde alma planım var. İncelemeler hep kısa olduğu için sonra çıkan sonuç net olmuyor kablosuz kulaklık hep sorunlu ve düzgün Uygun model yok resmen.
  3. shaco27

HyperX Cloud Alpha Mikrofon sorunu

malum hyperx serisi hep mikrofon kötü. mic sesini en yüksek seviye çekmedim sürece karşıya ses zor gidiyor. çok verimli bir mikrofonu yok ses kartı mevcut oldu halde kötü bir microfona sahip nerdeyse bunun yüzünden satma derecesine geldim. farklı takılabilir mikrofon tavsiyeniz var mı...
  4. shaco27

Thrustmaster T.Flight U.S. Air Force Edition-DTS vs hyperx cloud alpha

Başlık modelleri belirtim. Elimde apha var microfondan memnun değilim. Ses karti ile kullanıyorum. Trush bugün indirimde yakaladım aldım trust kaliteli ürünü pek görmedim denemek istedim 2600 TL denk geldi. Bildiğin uçak kulaklıği gibi 😂 Ama ürünün pek karşılaştırmasını bulamadım bilgisi olan...
  5. shaco27

PC için 3.5mm jack kulaklık önerisi

Creative Sound Blaster Z ses kartı var elimde. Corsair HS-35 kullanıyorum 2020'den beri bayağı ses iyi ve rağattı beğenilen bir ürün değil ama benim için ses kartıyla harikaydı. HS-50 HS-60 geçim dedim ama pek iyi yorumları yok gibi. 3.5mm jackli rağat ve net sesi olan kulaklık öneriniz var mı...
Geri