Arama sonuçları: *

1. PurpleWebb

Çözüldü✓ Logitech G435 vs G535

Merhabalar. Uzun süredir kablosuz kulaklık arıyorum ve araştırmaktan artık gına geldim. :) Sizce hangisini tercih etmeliyim? Logitech G435'i sıfır alabilirim. Link: Logitech G435 Logitech G535'i ise yaşadığım şehirde ikinci el buldum. Link: Logitech G535
  2. PurpleWebb

1500 TL Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi

Merhabalar. Uzun süredir kablosuz kulaklık arıyorum. Bütçem 1500 TL ye kadar, fazla bütçem de yok ne yazık ki. Aşağıda linkini bıraktığım iki ürünü buldum. 1- Razer Opus X RZ04-03760300-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - 1.299 TL 2- Asus TUF Gaming H1 Wireless Mikrofonlu...
  3. PurpleWebb

Kablosuz kulaklık önerisi.

Merhabalar sevgili forum sakinleri. Kablosuz kulaklık arıyorum. Güzel ses kasabileceğim, mikrofon kalitesi iyi, malzeme kalitesi iyi, mümkünse Dolby Atmos destekli kablosuz kulaklık arıyorum. Bütçem 2500 TL civarı. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar dilerim.
  4. PurpleWebb

Öneri İyi ses kasabileceğim kablosuz kulak üstü kulaklık ve kulaklık standı önerisi.

Merhaba değerli forum sakinleri. 4000 TL bütçem var. İyi ses kasabileceğim, tiz ve bass sesleri kaliteli, kablosuz, 7.1 Surround teknolojisine sahip, Dolby Atmos destekli, mikrofon kalitesi iyi, kullanımı rahat, malzeme kalitesi iyi, güzel bir kablosuz kulak üstü kulaklık arıyorum. Kulaklıkta...
  5. PurpleWebb

Öneri 2.500 TL ye kadar Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Önerisi.

Merhabalar dostlar. Gözlük kullandığım için kulak üstü kulaklıklar beni rahatsız ediyor. Elimde Corsair HS75 XB Gaming Wireless kulak üstü kulaklık var ancak her ne kadar kaliteli kulaklık olsa da, gözlüğümü sıkıyor ve bir süre sonra asiri rahatsız ediyor. Bu sebepten Kablolu Gaming Kulak İçi...
Top Bottom