Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

Yardım Razer Blackshark V2 X 7.1 Aktif Etme Kodu Çıkmadı (ÇÖZÜLDÜ)

Beyler Kulaklığı Aldım İçinden QWr Kod Çıktı Ürünü Kaydettim Ama E Postaya Ürün İd'si Geldi Aktif Etme Kodu Gelmedi Nasıl Çözücem
  2. F4IRFL4Y

Yardım Razer Blackshark V2 X Alınır Mı ?

Beyler Yarın Gaming Gecesinde İndirime Girerse Alacam Girmesede Alacam Ama Neyse Sizce Alınır Mı Kullanan Varsa Önerir Mi ? Çoğunlukla Warzone - Cs Felan Oynuyorum Bide Spotify Felan Takılıyom Alınır Mı Sizce
  3. F4IRFL4Y

F/P Kulaklık Önerisi Lazım

Beyler Şuan Gamepower Kizaru Kullanıyorum Ama Bozuldu Ses Felan Gelmiyor Bzen Yensini Alacam Baktım Sıfırı Olmuş 1 K Büyük İhtimal Bütçe O Kadar Olacak Ama Belki Aşabilirim 200-300 Felan Baktım Razer 1700 Mesela Gamepower 1200 Gider 500 Daha Koyar Razer Alırım Mesela Önerilerinizi Bekliyorum
  4. F4IRFL4Y

Trendyol Ürünü İptal Etti THH'ye Başvurabilir Miyim ?

Bilidğiniz Açık İle Alışveriş Yaptım Fakat Ürün İptal Oldu Benim Bildiğim Böyle Ürün İptal Olunca THH'ye Başvurursak Ürünü Alabilir Miyiz ?
  5. F4IRFL4Y

Havit Gamenote H2033D 357 TL'YE ALDIM (900 TL FİYATI) H.O-G.O

Beyler Açıktan Faydalanıp Aldım Sizce İyi Mi Yaptım Açık İle 419'a Düştü Nays İle 357'ye https://www.trendyol.com/havit/gamenote-h2033d-mikrofonlu-50mm-speaker-gaming-kulaklik-3-5mm-jack-p-772745133?boutiqueId=61&merchantId=230775 @ysuflix @Yusufx @Kürşat Kütükçü @SadeceBirisi. @K1NGO82...
  6. F4IRFL4Y

800-900 TL Kulaklık Önerisi

Selam Dostlar Açıktan Yararlanmak İçin Kulaklık Alacam Ama Kararsız Kaldım https://www.trendyol.com/havit/gamenote-h2033d-mikrofonlu-50mm-speaker-gaming-kulaklik-3-5mm-jack-p-772745133?boutiqueId=61&merchantId=230775 Bunu Almayı Düşünüyorum Ama Dönüştürücüde Almam Gerekecek O Yüzden USB...
  7. F4IRFL4Y

500 TL 2.El Gamepower Kizaru H.O - G.O

Arkadaşlar Selamlar Sarı Siteden Az Önce 500 TL'ye Kizaru Kulaklık Aldım Param Güvende İle 550'Ye Geldi Ürün 1 Aylik Fatura Garanti Duruyor Şuan 0 Fiyatı 850 TL Sizce H.O Mu G.O Mu
  8. F4IRFL4Y

Yardım 500 TL 2.El Gamepower Kizaru Alınır Mı

Arkadaşlar Selam Bi Arkadaştan 500 TL'ye Gamepower Kizaru Alacam Ürün 1 Aylık Garanti Fatura Var 0 Fiyatı 850 TL Sizce Alınır Mı
  9. F4IRFL4Y

Yardım 130 TL İndirimle Gamepower Raijin Aldım Sizce İyi Mi Yaptım Kötü Mü

Arkadaşlar Uzun Süredir Kulaklık Araştıryordum Bunu Almaya Karar Verdim Daha Sonra N11 Kupon Vermeye Başladı 400 TL Ve Üzeri Alışverişe 70 TL İndirim Vardı Bende Kaptım Kuponu 489 TL'den 419 TL'ye Düştü Fiyat Üstüne Nays İle Aldım %10 Para İadesi İle 41.9 TL Daha Bana Kaldı Üstüne İlk Yüklemede...
  10. F4IRFL4Y

130 TL İndirimle Gamepower Rajin H.O G.O ?

Arkadaşlar Uzun Süredir Kulaklık Araştıryordum Bunu Almaya Karar Verdim Daha Sonra N11 Kupon Vermeye Başladı 400 TL Ve Üzeri Alışverişe 70 TL İndirim Vardı Bende Kaptım Kuponu 489 TL'den 419 TL'ye Düştü Fiyat Üstüne Nays İle Aldım %10 Para İadesi İle 41.9 Tl Daha Bana Kaldı Üstüne İlk Yüklemede...
  11. F4IRFL4Y

Yardım Gamepower Medusa - Rajin - Jin Sizce Hangisi

Şuan Kullandığım Model Gamepower Medusa Fakat Bozulacak Gibi Yeni Yaptım Bende Yedek Almayı Düşünüyorum Sanki Fujin Daha İyi Gibi Duruyor İncelemelere Baktığım Zaman Sizce Hangisi
  12. F4IRFL4Y

Yardım Xpg Precog S Alınır Mı

Almayı Düşünüyorum Fakat Sanal Bile Olsa 7.1 Olmaması Ve Yorumlarından Dayanarak Mikrofonunun Kötü Olması Olması Beni Düşündürüyor Sizce Alınır Mı
  13. F4IRFL4Y

Yardım 7.1 Oyun İçin 350-450 TL Arası Kulaklık Önerisi

7.1 Oyun İçin Kulaklık Arıyorum Lütfen Bu Bütçenin Üstüne Çıkmasın Fiyat
  14. F4IRFL4Y

Yardım James Donkey 711 Alınır Mı

Dostlar Selam Şuan Kullandığım Kulaklığım Gamepower Medusa Maalesef Bozuldu Benimde 350 TL Gibi Bir Bütçem Var Ve Bu Kulaklığı Alma Kararı Aldım Bi Dostumadda Önermiştim Kendisi 319 TL'ye Almıştı Ve Dc'den Felan Konuştuğumda Sesi Felan Gayet İyiydi Ses Felan Düzgün Duyuyormuş Yani Kısaca Memnun...
  15. F4IRFL4Y

Yardım ACİL ! MAX 350 TL 7.1 KULAKLIK ÖNERİSİ

Selam Arkadaşlar Kulaklığım Bozuldu (Gamepower Medusa) O Yüzden Yenisini Alacam Hepsiburada Üzerinden 329 TL'Ye James Donkey 711 Sipariş Ettim Daha Ürün Hazırlanıyor Bu Fiyatlara Daha İyisi Varsa Ürünü İptal Edeceğim Önerilerinizi Bekliyorum
  16. F4IRFL4Y

Yardım MAX 350 TL KULAKLIK LAZIM

selamlar Dostlar 350 TL'Ye Kadar Kulaklık Lazım 329 TL Ye James Donkey 711 Sipariş Ettim Daha İyisi Var İse Bu Fiyata Onu Alacam Önerilerinizi Bekliyorum
  17. F4IRFL4Y

Yardım Durup Dururken Kulaklık Bozuldu

Gamepower Medusa Kulaklık Kullanıyorum Daha Demin İki Taraftan Ses Geliyordu Şimdi Sağ Taraftan Ses Gelmiyor Çözümü Var Mı
Top Bottom