Arama sonuçları: *

1. Uchiha sasuke

Gamepower Raijin Rainbow 7.1 Surround pad soyulması ücret karşılığı pad satışı

Oksid bilişime mail attım ve bana dedikleri şey şu ''Kulaklık padleri sarf malzeme olarak değerlendirilmektedir. 6 ay ve üzeri pad aşınmaları kronik olarak değerlendirilmediğinden ücret karşılığında gönderilmektedir. Fatura tarihi itibariyle kontrol etmenizi rica ederim.'' böyle söylediler çoğu...
  2. Uchiha sasuke

Garantiye giden kulaklığın durumunu nasıl öğrenebilirim oksid bilişim

Oksid bilişime gönderdim mesaj geldi link vardı oksidin sitesinin linki servis durumunu online bir şekilde görebilirsiniz yazıyordu girdim ama göremedim nereden bakılıyor bilen var mıdır?
  3. Uchiha sasuke

Kulaklığın kontrolcüsünü açmak garanti bozar mı?

Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar benim gamepower raijin kulaklığım var bunun sol tarafından az ses geliyordu bende bakıyım dedim lehimle alakalı bir sorun vardır belki diye kontrolcüyü açtım garantisi bozuluyor mu böyle yapınca bir de micin açtım çünkü ışığı sönüp duruyordu onun kabloda...
  4. Uchiha sasuke

Gamepower kulaklık garantiye nasıl yollanır

Raijin modelini kullanıyorum yaklaşık 1 sene oldu memnundum ama sol tarafın başta sesi azaldı sonra ses gitti garantiye nasıl vericem bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  5. Uchiha sasuke

400 TL bandında kulaklık önerisi

HyperX Cloud Stinger Core diye düşünüyorum HyperX Cloud Stinger bu iksinden birsi
Top Bottom