Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ Telefon için kulaklık önerisi (iPhone)

Merhabalar yeni iPhone 16 aldım şimdi de kulaklık almayı düşünüyorum önerisi olan var mı? Bütçem 9k ama en fazla 10k ya çıkabilirim 9k olursa daha iyi olur
  2. K

Öneri HyperX QuadCast boom kolu önerisi

Merhabalar HyperX QuadCast için boom kolu arıyorum önerisi olan var mı ?
  3. K

Yardım SteelSeries Arctis 7+ usb aygıt tanınmadı hatası

Merhabalar SteelSeries Arctis 7+ kullanıcsıyım kulaklığı yarım saat önce kapattım şimdi açmak istediğim de açılmadı kablolu olarak açmak istediğim zaman da usb aygıt tanımlanamadı hatası veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  4. K

Öneri Mikrofon standı önerisi

Merhabalar HyperX Quadcast mikrofon stand kol arıyorum önerisi olan var mı ?
  5. K

Yardım HyperX Quadcast için ayarlanabilir kol standı önerisi

Merhabalar HyperX Quadcast sipariş verdim onun için stand arıyorum önerisi olan var mı ?
  6. K

Çözüldü✓ HyperX Quadcast S indirime girer mi

Merhabalar HyperX Quadcast S Black RGB Mikrofon almak istiyorum ama 6400 gibi bir fiyatı var sizce indirime girer mi ?
  7. K

Çözüldü✓ HyperX Quadcast alınır mı ?

Merhabalar mikrofon almayı düşünüyorum HyperX Quadcast alınır mı ?
  8. K

Çözüldü✓ kablosuz kulaklık önerisi

merhabalar yeni yıl farkları gelmeden kablosuz kulaklık almak istiyorum önerisi olan var mı ?
  9. K

Çözüldü✓ kablosuz kulaklık önerisi

merhabalar yeni yıl farkları gelmeden kablosuz kulaklık almak istiyorum önerisi olan var mı ?
  10. K

Çözüldü✓ SS arctis 7+ hangi siteden almalıyım

Merhabalar SS arctis 7+ alacağım Hepsiburada ve amazonda aynı satıcı ve aynı fiyattan satışta iade veya değişim açısından hangi siteden almalıyım
  11. K

Çözüldü✓ SteelSeries Arctis 7+ Beyaz Kablosuz oyuncu kulaklığı alınır mı

SteelSeries Arctis 7+ Beyaz Kablosuz oyuncu kulaklığı alınır mı alınırsa amazondan mı satin almalıyım yoksa Hepsiburadan mı https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-7-beyaz-kablosuz-71-kulak-st-oyuncu-kulaklii-p-HBCV00003ZAIL1?magaza=JetKlik&url_src=and-product-detail...
  12. K

Çözüldü✓ Steelseries kulaklık alınır mı ?

Merhabalar steelseries kulaklık almayı düşünüyorum steelseries kulaklık alınır mı alınırsa hangi modelin alınması tavsiye edilir 1703245785 Kablosuz modelleri ile ilgileniyorum
  13. K

Çözüldü✓ Logitech G435 alınır mı

Merhabalar Logitech G435 alınır mı ?
  14. K

Öneri Wireless kulaklık önerisi

Wireless kulaklık arıyorum önerisi olan var mı ?
  15. K

Çözüldü✓ Corsair void elite alınır mı ?

Merhabalar Corsair void elite itopyada 2799 tl gibi bir fiyatı var sizce alınır mı ?
  16. K

Çözüldü✓ 2500 TL Wireless kulaklık önerisi

Merhabalar bilgisayar için wireless kulaklık arıyorum önerisi olan var mı Corsair void elite düşünüyordum ama dip ses sorunu hakkında çok yorum gördüm ama bilemiyorum
  17. K

Çözüldü✓ 1500-2250 Arası kablosuz kulaklık önerisi

Merhabalar kablosuz kulaklık arıyorum önerilere açığım yardımcı olursanız sevinirim
Geri