Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Çözüldü✓ Pc de kullanmalık kulak içi kulaklık

Merhabalar sevgili dostlarım, Kulak üstü kulaklıklar artık can sıkmaya başladı ve bende kulak içi kulaklık almaya karar verdim. Sadece oynadığım oyunlara yönelik değil de günlük kullanım (video, film, dizi, nasheed, kuran ve lol tarzı ses kasmayı gerektirmeyen) amacıyla kullanacağım kulak içi...
  2. enisberberr

Yardım Kulaklığımı Satmak İstiyorum!? Logitech G Pro X Headset

Merhabalar sevgili dostlarım, Kayseri'de ikamet ediyorum ve 5 Kasım'da yurtdışına iş dolayısıyla temelli olarak gidiyorum. Tüm ekipmanları satmak istiyorum. Evde olmadığım için ve sayılı günlerim kaldığı için şimdiden alıcı bulmak adına konuyu açıyorum ve gerçekten hiçbir sitede bulunmayacak...
  3. enisberberr

HyperX Cloud III Resmi Olarak Duyuruldu!

Merhabalar sevgili dostlar, Efsane Cloud II'nin yerini alacak Cloud III resmen duyuruldu... Firmanın Resmi Açıklaması ise şöyle: “HyperX, artık bir efsaneye dönüşmüş olan Cloud oyun kulaklıklarını tasarlarken HyperX’in imzası niteliğindeki konfora odaklandı ve ayrıntılara gösterilen özen, Cloud...
  4. enisberberr

Yardım Beyerdynamic DT990 Pro + Ses kartı mı? Beyerdynamic MMX 150'mi?

Arkadaşlar selamlar, İlerde (min 2-3 ay) kulaklık değiştirmeyi düşünüyorum. Şuan aktif olarak Logitech G Pro X kullanıyorum fakat Beyerdynamic DT990 Pro gibi kulaklıkları denemek istiyorum Sizce bütçe ayarlayıp Beyerdynamic DT990 Pro + Ses kartı mı almak daha doğru olur yoksa Beyerdynamic MMX...
  5. enisberberr

Yardım Sigara Kokan Kulak Padleri Nasıl Temizlenmeli - Razer Barracuda X 2022

Merhabalar sevgili dostlarım, Birkaç kulaklık forum konusu ve açtığım konu sonrası 2. el tertemiz bir Razer Barracuda X 2022 aldım (Şimdiden hayırlı olsun diyecekler arkadaşlar için teşekkür ederim :peepokalp: ) Bugün kulaklığıma kavuştum ve üründe padlerin sigara kokması dışında bir problemi...
  6. enisberberr

Yardım Max 2500₺ ye Kablolu Oyuncu Kulaklığı

Merhabalar sevgili dostlar, Daha öncesinde daha yüksek bütçe için kablosuz kulaklık önerisi almıştım ama olurda param olmazsa en kötü kablolu kulaklık alırım diye sizlerden önerilerinizi bekliyor olacağım... İstediğim özellikler: 1- Hafif olması 2- Mikrofon kalitesinin iyi olması 3- Padlerinin...
  7. enisberberr

Yardım 3000-5000₺ Bandında Kablolu/Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhabalar sevgili arkadaşlar, Başlıkta da belirttiğim üzere bu fiyat bandında kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Şahsen aklımda şuan tek bir kulaklık var ve kendisini uzun zamandır almayı planlıyordum o da Steelseries Arctis 9... Ama bu fiyat bandında belki de hiç görmediğim ve tam aradığım...
  8. enisberberr

Yardım İndirimli Oyuncu Kulaklıkları

Merhabalar sevgili dostlarım, Bütçe farketmeksizin güzel indirime girmiş bir kulaklık görürseniz bu konunun altına linkler misiniz? (Kulaküstü kulaklıklar olması güzel olur) Benim gibi kulaklık almayı düşünen arkadaşlar faydalansın. Şimdiden herkese teşekkürler...
  9. enisberberr

Yardım Hangi Kulaklığı Seçmem Lazım?

Merhabalar sevgili dostlarım, Önceki açtığım konulara pek öneri gelmediği için biraz eski zamanlarda açılan konulara bakındım. Bütçem aslında tam olarak sabit değil yani şu kadar bütçem var bunu aşmamam gerek diye bir şey diyemem. Sadece tek isteğim bak ''şu'' kulaklık 1500₺ ama 2000₺ ye ''şu''...
  10. enisberberr

Yardım 1000-1500₺ Bandında Oyuncu Kulaklığı İçin Yardım

Bir kulaklık almayı planlıyorum ve aradığım özellikler şunlardır: 1- Kablolu veya kablosuz farketmeksizin hafif olması 2- Mikrofon kalitesinin iyi olması 3- Padlerinin deri değil kumaş olması (Steelseries Arctis serisi tarzında) 4- RGB olmasına gerek yok (olmaması daha iyi olur hatta) Bu 3...
  11. enisberberr

Yardım 1000₺ Altı Gaming Kulaklık Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım, Bir kulaklık almayı planlıyorum ve aradığım özellikler şunlardır: 1- Kablolu veya kablosuz farketmeksizin hafif olması 2- Mikrofon kalitesinin iyi olması 3- Padlerinin deri değil kumaş olması (Steelseries Arctis serisi tarzında) 4- RGB olmasına gerek yok (olmaması...
  12. enisberberr

Logitech G935 Alınır mı?

Merhaba sevgili dostlarım, Çoğu Cloud II kullanıcısı gibi bende mikrofonun kalitesizliğinden şikayetçiyim. Ses kalitesi fiyatına göre iyi ve en çok kullanılan kulaklıklardan birisi... Fakat kablo derdinden kurtulmak adına Wireless kulaklık almaya karar verdim. Tanıdığım bir arkadaşım çok uygun...
  13. enisberberr

Yardım Rampage RM-H66 Kulaklık Standı Yardımı!

Merhaba sevgili dostlarım, Bu standı almak istiyorum ama sadece Biotech Bilgisayar satıyor ve 3 farklı site üzerinde (Gittigidiyor, Trendyol ve n11) satışı yapılıyor. Arıyorum cevap veren yok mail attım dönen yok... Anlaşmalı kargo şirketi Sürat Kargo olduğu için almak istemiyorum çünkü...
  14. enisberberr

Öneri Corsair Virtuoso RGB Rakibi?

Merhaba sevgili dostlarım aklımda kaliteli bir Wireless kulaklık alma isteği var ve acaba hangi markanın hangi modelini alsam diye bir soru dönmeye başladım. Görünüm ve şıklığıyla gerekse kalitesi ile Corsair Virtuoso RGB beni kendisine çekiyor ama acaba 2000-2500₺ fiyat aralığında daha iyi bir...
  15. enisberberr

Yardım Steelseries Arctis 7 Wireless Eş Değer Kulaklık Önerisi

Merhaba sevgili dostlarım, Arctis 7 yi şıklığı ve kalitesi sebebiyle öneren çok ve bir sürü büyük yayıncı (Wtcn, Kendine Müzisyen, Platen, Elraenn) bu kulaklığı kullanıyor. Ama yakın zamanda Arctis 5 aldım ve ses seviyesi bana düşük geldi acaba Arctis 7 de de aynı sorunu yaşar mıyım topuna...
  16. enisberberr

Yardım Steelseries Arctis 5 Kullananlar Toplanabilir mi Lütfen...

Merhaba sevgili dostlarım, Gerçekten aynı sebep üzerinden konu açmaktan bıktım umarımda ban yemem... Bu kulaklık modelini kullanan arkadaşlara ricam attığım linkteki konuya cevap vermesi. Gerçekten büyük bir hevesle aldığım kulaklık ama canımı çok sıktı...
  17. enisberberr

Yardım Steelseries Arctis 5 Ses Yardımı

Merhaba sevgili dostlarım, Dün bu kulaklığın sesinin az olduğunu belirten bir konu açtım. Birkaç arkadaş Realtek Audio ile SSE3 programının çakışması sonucu sesinin az olduğunu öner sürdü ve Realtek Audio driverini silmemi önerdiler. dedikleri gibi yaptım sonra SSE3 ü yeniden temiz bir şekilde...
  18. enisberberr

Öneri Max 850₺ ye Gaming Kulaklık Önerisi

Merhaba sevgili dostlarım, Max 850TL ye wireles olmayan oyuncu kulaklığı önerisi alabilir miyim (ss arctis 5 ve hyperx cloud 2 hariç)
  19. enisberberr

Yardım Steelseries Arctis (5) Kullananlar Yardım Edebilir mi?

Merhaba sevgili dostlarım, İncehesaptan cuma günü gaming gecesi indiriminde 650₺ ye Arctis 5 aldım. Elimde de İtopya'dan almış olduğum HyperX Cloud 2 kulaklığı var ve bu kulaklığı iade edeceğim için farklı bir kulaklık arayışına girdiğimde genel olarak arctis 5 in önerildiğini gördüm ve...
  20. enisberberr

Yardım Steelseries Arctis 5 Az Ses Sorunu?

Merhaba sevgili dostlarım, İncehesapta Cuma günü gaming gecesi indirimde 650₺ yakaladığım SS Arctis 5 aldım ve bugün elime ulaştı. Kutunun bant kısmı açıktı pekte sorun etmedim ama kulaklığı taktığımda oyuna girdiğimde oyunun sesi az geliyordu. Ayarlarını çok az değiştirdim fotoğraf olarakta...
Geri