Arama sonuçları: *

1. Zultia

Yardım Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Önerisi Lütfen

Sporda Kullanmak Için Ve Dizi film Izlemek Icin Bi kulaklık bakıyorüm genelde anker q10i life önermişsiniz bütçemede uygun geldi bunu düşünüyorum bu fiyata sizce nasıl kalitelimi deri olduğu için biraz terletie diuorlar ama çok rahatsız etmez diyorsanız alıcağım veya daha iyi önerisi olan varmı...
  2. Zultia

Yardım 500 TL CİVARI BLUETOOTH KULAKLIK

Kulak Içi Bluetooth Kulaklik Önerisi Lütfen 2 Sene Qyc t5 Kullandim Ve Mükemmeldi Ama Kaybettim Tek Sıkıntısı Bazen Kulağımdan düşüyodu Bunun gibi kaliteli f/p Ve gürültü engellemeli kulaklik öneriniz varmi yeni çikan t13 çok öneriliyor ne dersiniz
  3. Zultia

Bluetooth Kulaklık Önerisi

Kulak Içi Bluetooth Kulaklik Önerisi Lütfen 2 Sene Qyc t5 Kullandim Ve Mükemmeldi Ama Kaybettim Tek Sıkıntısı Bazen Kulağımdan düşüyodu Bunun gibi kaliteli f/p kulaklik öneriniz varmi yeni çikan t13 çok öneriliyor ne dersiniz 1686932179 Up up up
  4. Zultia

Oyuncu Kulaklığı Önerisi Olan

Tekrar Konu Açıyorum Kusura Bakmayın Ama Sizden Ricam Düzgün Şik Kulaklıklar Önermeniz Bütçe 800e Kadar Çıkabilir Ama O Kadar Çıkmasada Güzel Olur Şuan Aklımda 10000Days Kuponu İle 560tl Ye Fujin Almak Vae Herkes İyi Diyor Ama Yinede Sorim dedim Özellikle tasarımı Çok Hoşuma Gitti Rgb Ler Fln...
  5. Zultia

Sizce Hangi Kulaklık

Yönlendiriliyor forum.pchocasi.com.tr Yönlendiriliyor forum.pchocasi.com.tr Sizce Hangisi veya Daha İyi Bi Kulaklık Önerisi Olan Varsa Atabilirmi Maks 800 tl Bitce Fujim Olan Model Kuponla 560 a Gelior Fujinin tipi Daha Cok Hosuma Gitti ama Kararsiz Kaldim Sizce Hangisi daha Iyi Bi...
  6. Zultia

OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ LÜTFEN

Maks 700 Tl'te Oyuncu Kulaklığı Önerisi Yapar Mısınız Lütfen Genelde Hikayeli Oyun Oynuyorum Ama Arada Fps Oyunlarıda Giriyorum Ses Kasma Önemli O Yüzden Mikrofon Ve Görünüşüde Iyi Olursa Memnun Kalırım Uzun Süre Kullanma Gibi Bir Niyetim Var Bizim Buralarda Oturan Bi Abi Gamepower Medusa...
Geri