Arama sonuçları: *

1. S

Razer Barracuda X şarj problemi

Type-C'li olan kabloyu USB ile kasaya bağladım sonra Type-C ucunu kulaklığa taktım 3-4 saat şarj ediyordu yeşil yanıp sondu sonra, PC'ye taktım Low battery dedi, normal telefon şarj adaptör kafası getirdim, Vestel marka ona taktım 10 dakkika sonra yeşil yanıp söndü %100 gözüktü kulaklık bozulmuş...
  2. S

Razer Barracuda X nasıl şarj edilir?

Arkadaşlar selam, kulaklıkta çıkan Type-C ile şarj edilebileceğini biliyorum da kafasını kasaya mı takacağım yoksa telefon adaptörüne mi? Ve bir sorum daha var sizlere, sağ/sol kulaklıklar da iki giriş var Type-C ikisini de farklı farklı mı şarj etmek gerek yoksa bir tanesini etsek yeter mi?
  3. S

Wireless oyuncu kulaklığı

Arkadaşlar selam kredi kartına taksitle alacağım, Max 3,5 4K olsun çok fazla faizi de olmasın, Razer BlackShark V2 kablolu kullanıyorum Wireless kulaklık arıyorum artık yardımcı olursanız sevinirim, hem FPS hem de hikayeli oyunlar için çok iyi ses kasabilen olsun. Mikrofonlu olsun.
  4. S

Razer BlackShark V2 çıkan ped nasıl takılmalı?

Arkadaşlar BlackShark v2xin USB'siz modelinin sağ kulak pedi çıktı Japon'la yapıştırıp takayım mı yoksa takış şekli var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. S

Razer BlackShark V2 mikrofon boğuk

Arkadaşlar selam mikrofondan boğuk ses gidiyor nedenini bilmiyorum neden olabilir İtopya'dan almıştım.
  6. S

Razer BlackShark V2 Jaklı olan mikrofon ayarı

Arkadaşlar Razer BlackShark V2 mikrofon ayarı yapmam gerek ve kulaklığın bütün ayarlarını atar mısınız THY ve 7.1 iki tanesiin kullanıyorum hangisini kullanmam gerektiğini bilmiyorum, ne yapmam gerek? Ve mikrofon ayarı bulamadım USB'li olanı yok jaklı olanı var bende
  7. S

Yeni gelecek olan kulaklığım için 4 pin giriş desteği var bı bilgisayarım da

Arkadaşlar Razer BlackShark v2 x sipariş verdim 4 pinli giriş desteği var mı masaüstüm de anakartım h510m-k kasam msi mag forge 100r bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim, kablolu sipariş ettim, bütçem buna yetmişti. İnternette okudum 7.1 açmayın sıkıntılı falan diyorlar ses kasamazmışım...
  8. S

Hangi kulaklığı almalıyım?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamepower-fujin-7-1-rgb-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,120621793.html Arkadaşlar Ses kartım yok anakartım h510m-k Razerı alırsam çok...
  9. S

Razer Blackshark V2 X Kablolu Kulaklık Alınır Mı Usb Olmamasına Rağmen?

https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-kablolu-siyah-gaming-kulaklik_u11125 bu alınır mı arkadaşlar usbli değil jaklı diye biliyorum, çok fark olur mu?
  10. S

Kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor

Arkadaşlar sabah Valorant oynadım ve şu anda kulaklığımın mikrofonu çalışmıyor hiçbir şekilde ses gitmiyor, arkadan cızırtı geliyor sesi kısıp açma tuşuna basılı tuttuğumda o tuşların sesi geliyor anlamadım yardımcı olun ya ne olur?
  11. S

Xiaomi Redmi Buds Essential Bluetooth kulaklığım kırık geldi

Arkadaşlar yaklaşık 57 dakkika önce kutuyu açarken bile video çektim mi.com üzerinden sipariş vermiştim ürünün jelatini yok hiçbir şeyi yok sol kulaklığı kırık böyle bir şey olabilir mi ya 380 TL para verdim pzt kadar bekleyeceğim kapalı aldığım bayi, İstanbul'da oturuyorum. İade yaparlar mı...
Geri