Arama sonuçları: *

1. ARTIK FAN DEĞİLİM

TRUTHEAR HEXA VS SİMGOT EM6L

1216991971 2000tl 1165968410 3000tl Bu 2 üründen birini alacağım iyi olan nedir ? Oyun için alacağım fiyat farkına değer mi ? Teşekkürler. @goku010203 @yalnız adam4
  2. ARTIK FAN DEĞİLİM

GAMİNG İÇİN KZ Mİ TRUTHEAR MI?

Truthear zero 2k 2.5k fiyata sahip Kz ASF 10 ba 3500tl Kz prx 2750tl Hangisi iyi acaba hangisi mantıklı online oyun için veya daha kalitelisi 2.elde yada sıfır var mı ? 1733833171 Moondrop Aria 2 diye bir model buldum o da 2500tl aralarından hangisi alınmalı ?
  3. ARTIK FAN DEĞİLİM

PC İCİN GAMİNG KULAKİCİ KULAKLIK ÖNERİSİ

Fiyatı çok aşırı pahalı olmasın sağlam iyi ses kasabilecegim bir kulaklik istiyorum kulakustu çok rahatsız edici belki de 4 5 model denedim hepsi berbat kafa yapım uymuyor KULAKİCİ gaming kulaklık önerirseniz sevinirim 1733686354 Tws ile ses kasabilirsem tws de önerebilirsiniz
  4. ARTIK FAN DEĞİLİM

Corsair hs80 satın aldım ses yardım

1700e hs80 wh aldım Dolby alınması gerekiomus 43tl ye de Dolby satın aldım gaming modunde optimize performans modu var onu açık mı kullanmam lazım ?
  5. ARTIK FAN DEĞİLİM

Yardım TWS KULAKLIK ÖNERİSİ

https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-realme-buds-air-5-pro-tws-kulak-ici-fiyati,423474020.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwzZmwBhD8ARIsAH4v1gXur0kYzEGOwhjeaSxWJ7j_k5yFbwl1NV9vHHfP_FtPjxZFedttl5AaAtpsEALw_wcB (Kuzen 2k ya satio)...
  6. ARTIK FAN DEĞİLİM

LOGİTECH G PRO X EDERİ NEDİR?

Elimde 6 aylık LoL edition modeli var arkadaşım hediye almıştı 1 2 saat kullandım rafa kaldırdım hiç kullanilmadi gibi faturalı vs bunu kaça satabilirim sizce ederi nedir ? KULAKLIK! MOUSE DEĞİL
  7. ARTIK FAN DEĞİLİM

1000TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Max 1200tl kulaklık önerisi yaparmisiniz oyun için .
  8. ARTIK FAN DEĞİLİM

G pro x rüzgar sesi gibi ses gelmesi

Yüksek seslerde böyle bir ses geliyor rüzgar gibi bunun nedeni nedir ?
  9. ARTIK FAN DEĞİLİM

Logitech g pro x ekolayzır ayarı

Kulaklık yarın elime gelicek ekolayzır ayarına gerek var mı sizce ekolayzır ayarı bilen biri atabilir mi ayrıca micrafon için vs ayar var mı ?
  10. ARTIK FAN DEĞİLİM

Logitech g pro x vs Corsair hs80

Bu 2 kulaklık arasında kaldım sanırım en iyileri bunlar oyun için 2 Side USB versiyon İyi olanı almak istiyorum baktığım kadari ile g pro x hs80 den daha iyi bir kulaklık ama ekşisi artışı varmidir diye bilgilendirirseniz sevinirim g pro x mi almalıyım hs80 USB mi ?
  11. ARTIK FAN DEĞİLİM

Blackshark v2 pro vs hs80 USB vs g pro x

V2 pro 9 aylık 2000tl hs80 usb Amazon yurtdışı kutu açılmamış 1600tl Logitech g pro x 1000 1700tl civarı Sesi kaliteli olsun istiyorum valorant CS için alıyorum hangisini önerirsiniz (hs 80 USB iyi midir??
  12. ARTIK FAN DEĞİLİM

2000tl Max kulaklık önerisi

2.el kaliteli kulaklık ariyorum bulduğum modeller şunlar Corsair void elite RGB USB veya kablosuz Logitech g pro x Razer v2 USB Razer v2 pro Hs80 usb Öneriniz varsa öneriye açığım düşündüğüm model g pro x çok öneriyorlar yardımcı olursanız sevinirim Sıfır olarak ayrıca gamepowerun yeni çıkan...
  13. ARTIK FAN DEĞİLİM

Drop plus kulaklık pad

https://www.hepsiburada.com/rampage-w1-siyah-kulaklik-pad-p-HBCV00002CIVW4?magaza=Rampage&url_src=and-product-detail Bu ürün buna olur mu fury için oluyormuş drop plus için de olur mu sizce @Berkayturhan
  14. ARTIK FAN DEĞİLİM

Önereceğiniz gaming kulaklık hangisi

Rampage crack ( bunu aldım ama iade edebilirim sanırım bilmiyorum) Gamepower kyruse (53mm nedioum var ) Hyperx cloud Alpha s Logitech g pro x Razer blackshark v2 USB versiyon Xtrfy h2 pro hyperx cloud core wireles Sizce hangisini almalıyım elimde halı hazırla almış olduğum rampage crack...
  15. ARTIK FAN DEĞİLİM

Logitech g pro x 2.nesil mi ?

2.el bir ürün buldum 2021 yılında alınma lakin 2. Generasyonmu bilmiyormuş bende bilmiyorum 2.generasyon olduğunu nerden ogrenebilirim ? G pro x in 2.gn mevcutmu yoksa direk g pro 1. G PRO x 2. Olarak mi geciyo
  16. ARTIK FAN DEĞİLİM

Artic prime vs blackshark v2x

Hangi ürün daha iyi fiyatları aynı siz hangisini alırsınız ? Ve nedeni?
  17. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bloody g570 alınır mi ?

Bütçem 600tl civarı ama 2.el güzel bişey varsa 750 ye de çıkabilirim 600 TL az çok üstü öneri yaparsanız sevinirim aklımda bloody yeni çıkardığı model var ama bilmiyorum aklımdaki ürün : https://www.itopya.com/bloody-g570-kablolu-siyahgri-71-surround-rgb-gaming-kulaklik_u20776 Blackshark v2x...
  18. ARTIK FAN DEĞİLİM

Gamepower fujin vs blackshark v2x

Bütçe Max 550 TL bugün inceleme yapmış @Abdullah Hacıgül hocam alimmi kulaklığın pert durumda sayılır
  19. ARTIK FAN DEĞİLİM

Tws kulaklık dip ses sorunu

Hakii time pro yaklaisk 5 6 aylık kulaklığın var Bluetooth telefon için aldım lakin dip ses sorunu var dışarda otobüste vs çok duyulmuyor şarkı dinlerken ses yuksekken de hiç duyulmuyor lakin biterken şarkı geçişlerinde cızırtı sesi geliyor bu ara fazla takmaya başladım d and r den alınma sizce...
  20. ARTIK FAN DEĞİLİM

Hangi kulaklık daha iyi fiyatına göre ?

500tl ye alacağım ürün Soundpeats h2 (yurtidis ürün ) 700tl olan ürün Hakii time pro 23 ay garantili Sizce hangisi daha iyi olur sadece müzik dinlemek için alıyorum bana otobüsun kendi motor sesini ve insan seslerini ortam seslerini çok bana yansıtmasın yeter öneriniz hangisi bu 2 model...
Top Bottom