Arama sonuçları: *

1. Muhammet yldrm

Yardım 4000-5000tl fp gaming kulaklık önerisi var mıdır?

Arkadaşlar atk mercury kulaklık aldım aylar önce fakat kafa bandı yeri sert plastik gibi bir şeydi ve aldıktan 2 3 ay sonra çatlamaya başladı sonra minik kırıklar oluşmaya başladı kafama oturmamaya gevşekleşmeye başladı yaklaşık 7 ay falan oldu kullanmaya başlayalı azı vardır fazlası yoktur ve...
  2. Muhammet yldrm

Çözüldü✓ Atk mercury usb ile şarj olurken kapanma sesi geldi ama ışıkları yanıyor

arkadaşlar kapatma tuşuna basıyorum banamısın demiyor ne yapmalıyım kulaklık mefta olmamıştır inşallah o kadar para verdim kaliteli diye başka kulaklığım yok bozulmasını da istemem acıkcası götürsün bir iki sene zaten kılak bandı olan sert plastik yeri de çatladı şuanlık deneyimlerim o kadar da...
  3. Muhammet yldrm

Çözüldü✓ ATK HUB I İNDİREMİYORUM

Arkadaşlar atk hubı kendi sitesine girdigimde site içi olan yazılımda kulaklıgımı görmüyor zaten ben uygulamayı indirmek istiyorum fakat linke tıklayınca dosya mevcut değil diyor nasıl indireceğim eski sürümler varsa nerden bulurum
  4. Muhammet yldrm

Yardım Atk Mercury usb dongle kulaklık pcye bağlanmıyor algılamıyor

Arkadaşlar kulaklığı 2.4gz usb dongle ile bağlamaya çalıştım şarjı tam değil bağlamaya çalışıyorum kulaklığı acıyorum beyaz bir ışık yanıyor sonra kırmızı bir ışık yanıp kulaklık kapanıyor mavi ışık yanması gerekirken yardımcı olursanız sevinirim
  5. Muhammet yldrm

Çözüldü✓ Atk Mercury usb dongle kulaklık pcye bağlanmıyor algılamıyor

Arkadaşlar kulaklığı 2.4gz usb dongle ile bağlamaya çalıştım şarjı tam değil bağlamaya çalışıyorum kulaklığı acıyorum beyaz bir ışık yanıyor sonra kırmızı bir ışık yanıp kulaklık kapanıyor mavi ışık yanması gerekirken yardımcı olursanız sevinirim
  6. Muhammet yldrm

Çözüldü✓ 1000-2000TL arası rahat kaliteli kulaklık önerisi olan var mı?

Herkese hayırlı bayramlar öncelikle konuya da yazdığım gibi bir öneri istiyorum fps oyuncusuyum cs oynuyorum uzun süreli kullanımda kafamı ağrıtmayacak mikrofonu iyi ses kalitesi iyi kolay kolay arıza yapmayacak üzmeyecek bir kulaklık almak istiyorum varsa böyle bu bütçede güzel bir kulaklık...
  7. Muhammet yldrm

Bu fiyata bundan iyisi var mı?

https://amzn.eu/d/d8lfUOC Havit gamenote h2002p modeli 1.200 Türk lirası bu fiyata daha iyisi var mı her anlamda?
  8. Muhammet yldrm

Yardım f/p kulaklık önerir misiniz max bütçe 800 tl

arkadaşlar hem sağlam olan iyi uzun zaman götüren çok kulagı rahatsız etmeyen mikrofonu kaliteli gürültü engelleme özelliği olan kulaklık önerir misiniz rica etsem
Geri