Arama sonuçları: *

1. tahaarvas36

Öneri CLOUD CORE WIRELESS PED ÖNERİSİ

Arkadaşlar başlıktaki kulaklıktan var deri pedleri çatlamaya başladı malum yaz da geliyor kumaş pedlere dönmek lazım. Kullandığınız uyumlu güzel terletmeyen kaşındırmayan kumaş pedler var mı? link atabilir misiniz 1710733125 BUNU BULDUM AMA ALINIR MI ?
  2. tahaarvas36

Yardım Hyperx Cloud Core Mikrofon Sorunu Destek Alamama

Hyperx müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Global maile mail attım mailim iletilmiyor bile. Kutudan çıkan garanti kağıdındaki firmayı aradım cevap veren yok mail attım dönüş alamadım. Amazon Türkiye üzerinden satın aldım. Onlarla iletişime geçtiğimde de ürünün stokta olmadığını...
  3. tahaarvas36

Öneri Logitech g735 alınır mı ?

Birkaç ürününde kronik dip ses sorunu olduğundan dolayı arada kaldım bütçe sorunum yok. Beyaz olan versiyonu hoşuma gitti. Alınır mı acaba ? Varsa önerilerinizi de alabilirim. Teşekkürler
  4. tahaarvas36

Logitech g535 1600 TL ho go?

itopyadan aldım arkadaşlar. Ho Go ?
  5. tahaarvas36

Beyerdynamic Dt990 Pro Kulaklık Garantisine Kim Bakıyor ?

Arkadaşlar başlıktaki kulaklığı yaklaşık 1 ay önce aldım sağ kulaklıktan ses gelmemeye başladı. Trendyol üzerinden farklı bir satıcıdan satın aldım fakat şu anda kendileri mesajlara dönmüyorlar. Bu markanın garantisiyle hangi firma ilgileniyor acaba ?
Geri