Arama sonuçları: *

1. RuthlV5

Black Shark T11 VS Anker R50i

Video izlemek ve müzik dinlemek için bir kulaklık alacağım ikisi arasında kaldım black shark t11 oyun için üretilmiş ancak oyun için kullanmayacağım ses kalitesinin iyi olduğunu söylediler ve yorumları da çok iyi gözüküyor Anker r50i yi fiyatı ve bass kalitesi için tercih ettim ama pek emin...
  2. RuthlV5

Kulakiçi kulaklık önerisi

Kablosuz kulakici kulaklık almak istiyorum telefonum samsung m21 samsung buds fe almak istiyordum ancak forumdaki Bi œ yüzünden alamadim neyse orası cok önemli değil buds fe dışında önerebileceğiniz 0-1200 arası kablosuz kulakici kulaklık arıyorum müzik-video için kullanılacak mikrofon için...
  3. RuthlV5

Yardım Samsung buds fe alınır mı??

Merhabalar 1000tl bütcem var hepsiburada ilk sipariş indirimi+nays ile 900 e gelicek almayı planlıyorum ancak daha iyisi varmidir bu bütçede? Telefonum samsung m21 ondan dolayı samsung kulaklık almak istedim daha iyisi veya alternatifi varsa önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler
  4. RuthlV5

XPG PreCog S alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/239487/xpg-precog-s-kablolu-siyah-oyuncu-kulakligi-precog-s-bkcww/ bu kulaklık alınır mı? fiyat cazip geldi ama pek araştıramadım düşüncelerinizi bekliyorum
  5. RuthlV5

Bu kulaklık alınır mı??

Uzun zamandır monitör kulaklık almayı planlıyordum sarı sitede bir tane buldum ancak satıcı ucuz bir fiyattan sattığı için şüphelendim normalde 700tl yurtdışı fiyatı olan kulaklıkları sıfır olarak 360tl ye satıyor orijinal olduğunu belirtmiş ancak kdx markasını hiç kullanmadığım için...
  6. RuthlV5

Airpods pro kulaklığımın şarjı cok hızlı bitiyor normalmi?

Şuan bende airpods pro 2.nesil var ve bu aralar şarjının hızlı bittiğini farkettim 3 saat dayanıyor veya dayanmıyor şarj aleti biraz dandirik sadece onun dışında bir sorun yok kulaklıkta 2 yıl oldu alalı kullananlar bilgilendirebilirse sevinirim
  7. RuthlV5

Bu kulaklık alınır mı?

https://www.trendyol.com/mf-product/kulak-ustu-siyah-kablosuz-bluetooth-anc-kulaklik-0476-p-39204421?boutiqueId=61&merchantId=137389&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.96.7 İdarelik olarak...
  8. RuthlV5

0 yada 2.el kulaklık önerisi

Merhabalar 500TL bütcem mevcut 2.el yada 0 gaming kulaklık arıyorum mic kalitesi nin fiyatına değer olacak bir kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  9. RuthlV5

Pc için kulakiçi kulaklık önerisi

Merhabalar yaz ayları geldiği için normal kulaklıklar kulağımı çok terletiyor sıcak yerde olduğum için bu yüzden kulakiçi gaming bi kulaklık arıyorum csgo valorant rust squad r6s gibi oyunlar oynayacağım bütcem max 250TL...
Top Bottom