Arama sonuçları: *

1. Jony Case

Havit Fuxi H3 alınır mı ?

Arkadaşlar fiyat 1200 lira kablosuz olarak servis edilen bir kulaklık kullanan veya kullanmayıp hakim olan arkadaşlar sizce alınır mı ?
  2. Jony Case

700 TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar 700 liraya kadar kulaklık önerebilir misiniz? Gamepower rampage gibi markalar olmazsa iyi olur
  3. Jony Case

James Donkey 712 si kargoya verilen var mı ?

soru bu arkadaşlar bide ss atarsanız sevinirim
  4. Jony Case

James Donkey 712 VS Rampage Miracle x5

Arkadaşlar ben normalde 210 liraya miracle x5 alıcaktım ancak incecumadan jd712 kaptım sizce iyi mi? yaptım kötümü ?
  5. Jony Case

Rampage Miracle X-5 Alınır mı?

Arkadaşlar bu kulaklık alınır mı? 1-Mikrofon Ve Rahatlık 2-Ses Kalitesi Ve Performansı Benim için önemli kullananlarda varsa yardımcı olmanızı istiyorum Saolun. 230 Liraya Alıcam elden bilgisayarcıdan
  6. Jony Case

Ekipman Önerileriniz

Arkadaşlar 600 Liraya Kadar Kulaklık ve 300 liraya kadar da mouse+mousepad önerirseniz sevinirim ?
  7. Jony Case

Yardım G432 Hakkında ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar Logitech G432 Hakkında yorumlarınız nelerdir ? Rahatlık Mikrofon Malzeme Ve Ses kalitesi ön planda.
  8. Jony Case

Yardım Hyperx Cloud Stinger Core PC alınır mı ?

Arkadaşlar bu kulaklık alınır mı? Yorumlarınız nedir? Mikrofon performansı Ses kalitesi ve rahatlığı nasıldır? https://www.zoccoshop.com/hyperx-cloud-stinger-core-oyuncu-kulakligi-pc-pmu6932
  9. Jony Case

Çekiliş Unutuldu mu?

Arkadaşlar çekiliş başlayalı nerdeyse 3 ay oldu. Kulaklık ve klavye kazananlar açıklanmadı. Haftasonu açıklanacakti. Merakla bekliyoruz sonucu @Abdullah Hacıgül
  10. Jony Case

Öneri G528-C alınır mı?

Arkadaşlar bu kulaklık alınır mi ? Kullanan var mı? Ses Kalitesi mikrofon kalitesi rahatlık vb. Nasıl? https://m.n11.com/bloody-g528c-71-rgb-mikrofonlu-usb-gaming-kulaklik-P424745506
  11. Jony Case

500 Tl ye kadar Kulaklık önerisi

Arkadaşlar benim istediklerim 1-Rahatlik Ve Kaliteli 2-Mikrofon Performansı 3-Ses performansı vb. Ne önerirsiniz ve neder ?
  12. Jony Case

Laptop Kulaklık Sıkıntısı

Arkadaşlar ben hangi kulaklığı takarsam takiyim. Sağ kismindan ses gelmiyor. Denge ayarlari falan hepsine baktım sorun yok. Bu arada denedigim kulaklıklar 10 liralık kırtasiye den alinma kulaklıklar. Napmam gerek yardımcı olur musunuz?
Top Bottom