Arama sonuçları: *

1. Cagdas5389

Razer Blackshark V2'nin mikrofonunu kaybettim

razer blackshark v2 kulaklığımın çıkartılıp takılabilen mikrofonunu kaybettim ne yapabilirim nasıl temin edebilirim?
  2. Cagdas5389

1200 tl kulak içi kulaklık önerisi

Telefonum Galaxy A34 oyun pek oynamam film müzik falan izler dinlerim dışarıda biraz gezerim yağmur biraz yağabilir sorun pek çıkartmazsa iyi olur bir kulaklık arıyorum iç kısmı hakkında bir fikrim yok silikonlu silikonsuz olarak.
  3. Cagdas5389

Cloud 3 vs G Pro X vs Blackshark V2

anakartım b450m s2h çoğunlukla hikaye oyunu oynarım fiyatları sorun değil bunlar dışında öneri yaparsanız bütçem 2.5-3.8 arasında müzik-dizi-hikaye oyunu amacıyla alıyorum bunlardan hangisini veya ne önerirsiniz?
  4. Cagdas5389

Corsair HS 80 vs Cloud 2 Vs blackshark v2 vs G pro x

Bütçem en fazla 3500. Anakartım b450m s2h. Çoğunlukla ses kasmam hikaye oyunları oynarım. Başlıktakilerden hangisini önerirsiniz?
  5. Cagdas5389

Değişim teklif eden İncehesap

başlık biraz kısa oldu ama şöyle diyeyim servis aradı incehesaptan dedi o kulaklık bizde yok başka kulaklık seç veya para iadesi yapalım ben para iadesi pek istemiyorum alalı uzun süreler oldu sitesine baktığımdada adam akıllı kulaklıklar yok ne yapmam lazım kulaklığım blackshark v2
  6. Cagdas5389

Razer Blackshark v2 vs cloud 2 vs cloud core vs corsair void elite

başlıktaki razer blackshark v2 cloud 2 cloud core corsair void elite bunlardan hangisi alınır ana amacım hikaye oyunu arada film şarkı vs. nerdeyse hiç fps oyunu oynamıyorum bütçem yok sadece bu kulaklıklardan hangisini almam gerek bunu soruyorum anakartım b450m s2h
Top Bottom