Arama sonuçları: *

1. oflee61

max 2000 anc li silikonsuz kulaklık

max 2000 anc li silikonsuz kulaklık önerşsi olan var mı doğru düzgün kulaklık bulamadım. 1726317302 anc olmasa da en azından müzik vs dinlerken airpods gibi olsun dışarıdan çok fazla ses gelmesin
  2. oflee61

Kafa üstü kulaklık önerisi

Arkadaşlar önceden anker q30 kullanıyodum kafama rahat oluyodu ama çok terletiyodu. Sonra samsung buds fe vardı ama kulakiçi kulaklık kullandığım için artık baş ağrısı yapıyor. Jbl 520bt lere falan baktım onların ses kalitesi ve rahatlığı nasıl kulaklığı çok kullandığım için rahat bir kulaklık...
  3. oflee61

Kafa üstü kulaklık önerisi

2000 TL ye kadar kafa üstü kulaklık arıyorum. 2. el de olabilir az kullanılmışsa. Anker soundcare düşünüyorum 1600 tl civarına 2. el var ama orjinal mi güvenemedim. Kulaklık kulağımı tam sarsın çünkü gözlük kullanıyorum ve bir zaman sonra ağrı yapıyor. Önerilerinizi bekliyorum...
  4. oflee61

Oyuncu Kulaklık Önerisi

650 civarında oyuncu kulaküstü kulaklık arıyorum. Kulaklık kulağın üstünde değil de kulağı içine alan, terletmeyen ve mümkünse jack girişli kafa üstü kulaklık arıyorum. Öneriniz var mı?
  5. oflee61

Kulaküstü kulaklık önerisi

Merhaba ben oyun oynamak için kulaküstü kulaklık arıyorum. Kafam biraz büyük ve gözlük kullandığım için kulaklıklar hem terletiyor hem de kafamı ağrıtıyor. Sizin öneriniz var mı ?
Geri