Arama sonuçları: *

1. denizbulut

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhabalar , maksimum 3-3.5k olacak şekilde kulaklık bakıyorum. Kablosuz ve Beyaz olması gerekiyor. Şuan corsair void elite usb modelini kullanıyorum. Aslında çok memnunum ama kablolu olması tek dezavantaj benim için bu yüzden başka bir ürün almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. denizbulut

Öneri Senheiser gsp 301 aldım hata mı ettim

Merhabalar , bugün 738tlye senheiser Gsp301 aldım. Bütçem 1.5k idi fakat çok fazla övüldüğü için aldım sizce hata mı ettim iptal edip bu bütçede blackshark v2x , corsair void elit usb mi almalıyım
  3. denizbulut

Öneri 1150tl blackshark v2x alınır mı

Merhaba bu fiyata bu ürün alınır mı alınmaz ise 1500tlye kadar öneriniz var mıdır ? Kablolu kablosuz fark etmez. Bu kulaklıklar arasından hangisini tercih etmeliyim sizce ? Ekstra öneriniz varsa da beklerim. n11'den Razer BlackShark V2 X RZ04-03240700-R3M1 Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı seçtim...
  4. denizbulut

1500 TL'ye kulaklık önerisi

Merhabalar , maksimum 1500tlye kadar BEYAZ gaming kulaklık arayışındayım. Sistem de monitör ve kasa siyah , diğer ürünler masa ile beraber beyaz yapıyorum komple. Mouse Cooler master mm712 , klavye mizar mz60 şeklinde çok kaba ürünler tercih etmedim bu yüzden kulaklık içinde aynı düşünce...
Top Bottom