Arama sonuçları: *

1. Mert_007

İncehesap Kulaklık Rezilliği

Aynı şeyi mousede de yaşadık ama bu sefer ben ödeme yap kısmına gelmeyi başarımdım ne yapsam alamadım. Videosunu çektim bir yere verse vs. tüketici hakem heyetine vs. bana kulaklık verirler mi ya da bu tür şeylerden dolara dava açsak cart curt. Boş hayaller ama yapabiliyorsak yapalım. Amaç...
  2. Mert_007

Sağ kulaklıktan gelen cızırtı

Xiaomi redmi buds 5 kullanıyorum ve gürültü engelleme ile şeffaflık modundayken sağ kulaklıktan ufak dip ses gibi bir cızırtı geliyor soldan gelmiyor düz her şey kapalıyken takınca hiç bir ses yok ve bu sebeple garantiye gönderdim sonrasında sebebe sağ kulaklık bozuk ve cızırtı diye yazmışlar ve...
  3. Mert_007

Hangi kulaklığı seçmeliyim

Redmi buds 5 mi qcy ht05 mi asıl amacım müzik dinlemek ve gürültü engelleme diğerleri pek önemli değil hangisi daha iyi olur
  4. Mert_007

Hangi kulaklığı almalıyım

Redmi buds 4 lite ve qcy t20 arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı
  5. Mert_007

Bluetooth kulaklık önerisi

500-600 tl bandında kablosuz ve silikonsuz kulaklık önerebilir misiniz? Birde ben 2 kulaklık arasında kaldım redmi buda 4 lite ve qcy t20 hangisi daha iyidir sizce
  6. Mert_007

Kablosuz kulaklık önerisi

Bluetooth kulaklık önerebilir misiniz uygun fiyatlı 2 tane alcaz bir kardeşime bir bana tane fiyatı 500-600 civarı olursa güzel olur ve mümkünse slikonsuz ya da kulak üstü önerebileceğiniz bir kulaklık var mıdır? müzik vs. Dinlemek için
  7. Mert_007

bu kulaklık nasıl? alınır mı?

https://www.trendyol.com/rampage/miracle-x4-siyah-rgb-led-7-1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-p-32884496?boutiqueId=594627&merchantId=122759 böyle link attım ama sorun çıkmaz demi?
  8. Mert_007

300-400 TL kulaklık önerisi verir misiniz?

bilgisayar için güzel bir kulaklık arıyorum bassı ve ses kalitesi iyi olan öneri alabilir miyim?
Geri