Arama sonuçları: *

1. Celilkug

Yardım Stelseries artic 7p+ alınır mı?

Beyler şuan indirimde biraz alınırmo bu fiyata 4k fiyatı var wireles bide yada bu fiyatlara daha iyisi bulunurmu teşekkürler
  2. Celilkug

Öneri Bluetoth kulaklık tavsiye

Merhabalar hayırlı akşamlar İos telefonum için bluetoth kulaklık arıyorum en bir sürü 150 200 liraya kulaklık var ama kullanmadım hiç birini max 300 400 tl bandında ios ve android uyumlu bluetoth kulaklık arıyorum en f/p hangisidir kullandıklarınız varmıdır memnun olup olmadıklarınız yada...
  3. Celilkug

Yardım hyper x cloud 2 amazon 2.elmi gönderiyor ?

beyler bişey sormak istiyorum ben kulaklıgımı amazondan aldım hatta 2 kez ilki geldiğinde 1 hafta kullandım bi problem çıktı değişime gönderim ve geri 0ı geldi şimdi sorunsuz kullanıyorum ama aklıma bi soru takıldı letgoda bi ilan gördüm adamın kulaklıgında jelatinler hala duruyordu bana 2 kere...
  4. Celilkug

Yardım Yeni Kulaklıkta mikrofonu açma

merhaba arkadaşlar hyperx cloud2'm değişimden geldi kendisi aktif ama mikrofonu aktif edemedim ilk geldiğindede böyleydi biraz uğraşmıştık ses ayarları bilmem ne sonra çalışmıştı şimdide aynı bi türlü çalıştıramadım mikrofonu bi ayar yapıyordukta onu bulamadım bi yardımcı olurmusunuz rica etsem
  5. Celilkug

Yardım Sanal 7.1 Tam Olarak Nedi̇r Normal Doğal 7.1 Var midir

merhaba arkadaşlar çoğu kulaklıklar sana 7.1 1.5k olan cloud2'm bile sanalmış yeni öğrendim halbuki çoğu kişi kullanıyor ve öneriyor orjinal 7.1 diye bişey varmıdır varsa nasıl anlarız veya aralarındaki fark nedir
  6. Celilkug

Öneri EN İYİ F/P KULAKLIK ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM <3

Arkadaşlar genelde fps oyunu oynarım ama her türlü şey vvar hikaye video film izleme felan bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık en iyi tercih hangisi olur önerileriniz bekliyorum Dip Not:hyperx cloud2 vardı 0 almıştım 1 ay felan oluyor çok memnundum teknik bir arızadan dolayı iade ediyorum
  7. Celilkug

Yardım HYPERX CLOUD II 0 ÜRÜN

MERHABA ARKADAŞLAR ŞİMDİYE KADAR Bİ SIKINTI YOKTU DAHA DÜN BİLE ÇALIŞIRKEN BUGUN ÇALIŞMIYOR SES KARTINDAKİ 7.1 TUŞU BASIYORUM AÇILMIYOR KIRMIZI IŞIK YANMIYOR USB YERİNİ DEĞİŞTİRDİM GENE AYNI NE YAPMAMIZ LAZIM NASIL AKTİF EDERİZ İADE VEYA DEĞİŞİMMİ YAPMAMIZ LAZIM
Top Bottom