Arama sonuçları: *

1. Demirr34_

Arkadaşlar görseldeki kulaklık markası ne?

Bu kulaklık marka model bilen var mı ? 1692948206 Razerin hangi kulaklığı
  2. Demirr34_

HYPERX CLOUD STİNGER CORE 7.1 vs RAZER BLACKSHARK V2 X

Elimde HYPERX CLOUD STİNGER CORE 7.1 var sizce itopyadan razer alınır mı ?
  3. Demirr34_

Bluetooth kulaklık kulak içi

Arkadaşlar max bütçe 700/750 mikrofonu güzel bir kulak için kulaklık almak istiyorum öneri yapar mısınız ?
  4. Demirr34_

Bluethooth kulaklık gündelik

Arkadaşlar gündelik otobüs minibüs kullanırken müzik dinlemek için ve arama geldiğinde konuşmak için bir kulaklık istiyorum var mı önerdiğiniz bir şey ?
  5. Demirr34_

Amazon prime indirimi önerisi

Arkadaşlar merhabalar hazır Amazon prime indirimleri varken sizden ofiste kullanmak için (Motion animasyon) üzerine kulaklık tavsiyesi indirimde olanlardan ve güzelinden çok pahalı olmayan fp mouse pad önerisi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Demirr34_

Steelseries Arctis 1 Almayı Düşünüyorum Ancak Daha İyisi Var mıdır?

Merhabalar steelseries arctis 1 almayı düşünüyorum bu bütçe içersinde daha güzel önerebileceğiniz bir kulaklık var mı ?
  7. Demirr34_

400/500 TL Mikrofonu güzel kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar.400/500 Tl arası mikrofonu gayet akıcı ve net olan Fps oyunlarında da biraz da olsa ses kasabileceğim bir gaming kulaklık arıyorum. Sırf adını biliyorsunuz veya kulaktan duyma bilgiler ile değil özelliklerini bildiğiniz veya deneyimlediğiniz kulaklıkları önerirseniz sevinirim...
  8. Demirr34_

Kulaklık seçimi için yardım

Merhaba arakdaşlar 2 adet kulaklık var , sizce hangisi ? Ses kalitesi ve mikrofon benim için ön planda dış görüşünüz benim için gereksiz. 1- Rush TUSSLE RHX71 USB 7.1 Surround Titreşim RGB Gaming Kulaklık 2- HyperX Cloud II 7.1 Kırmızı Gaming Kulaklık Önerilerinizi merakla bekliyorum ...
Top Bottom