Arama sonuçları: *

1. R

MOBİL İÇİN KULAKLIK ÖNERİ

Telefondan ve bilgisayardan silah oyunları oynuyorum daha önceden gamepower jin aldım sesi biraz az geldi bana 7.1 özelliğininde bir işe yaradığını düşünmüyorum öneride bulunanların çoğu streo kulaklıkların yeterli olduğunu söylüyorlar önericeğiniz kulaklık varmı uygun fiyata olursa güzel olur...
  2. R

USB Girişli Kulaklığı Type-C'ye Çevirmek Mümkün müdür?

Selamın aleyküm geçen ay gamepower Jin aldım bu aldığım kulaklığı mobilde kullanabilme gibi imkanım varmı otg kablo ile taksam çalışırmı bazıları mikrofon çalışmıyor diyor kullanan varsa yardımcı olabilirmi olmazsa rampage drop plus alınabilir mi
  3. R

Mobil oyuncu kulaklığı arıyorum

Telefonda ses kasma konusunda iyi olan bir kulaklık arıyorum uygun bütçeli kulak içi ve kulak üstü olabilir
  4. R

CORSAİR HS 60 PRO ALDIM BASS VE SES AZ GİBİ GELDİ

Media Markttan corsair hs 60 PRO aldım önceden James Donkey 712 kullanıyordum Corsair hs 60 modelinde bassların ve seslerin önceki kulaklığıma göre az olduğunu farkettim oyun konusunda 7.1 deneyimi güzel ama müzik dinlerken bass ve ses yüksekliğinin biraz az gelmesinden dolayı iyade etmeyi...
  5. R

2021 alınabilecek 7.1 kulaklıklar

https://www.incehesap.com/james-donkey-720-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-46931/ Alınır mı
Geri