Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Kablosuz Kulakiçi kulaklık önerisi 1k

Arkadaşlar bütçe taş çatlasın 1200 olur onun haricinde malesef Ben biraz araştırdım soundpeast kapsül 3 pro yu buldum amazonda 1000 civarına geliyor
  2. M

Yardım spor(fitness) için Kulakiçi kulaklık önerisi?

Arkadaşlar Bütçe 1000tl civarı Slikonsuz olursa daha iyi olur ama fp ürün varsa hayır demem Kablolu kulaklık olmasın 1694088413 Soundpeast air 3 capsulpro amazonda 1000tl gibi bir şey Onu araştırdım buldum nasıldır sizce
  3. M

Öneri Hyperx cloud core 1250TL

Hyperx Cloud Core Dts Headphone:x Kablolu Oyuncu Kulaklığı 4P4F2AA https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-core-dts-headphonex-kablolu-oyuncu-kulaklii-4p4f2aa-p-HBCV00003LZ6SY?magaza=CEPBUCEP&url_src=ios-product-detail v2x yerine bu tercih edilebilir , ses seviyesi daha yüksek
  4. M

Yardım Yayındaki ses neden sekiyor?

arkadaşlar obs üzerinden twitch yayını açınca , başka bir telefondan izlediğimde sesimin giderek kısılıp tekrarlandığını gördüm , bunu nasıl düzeltebilirim
  5. M

Yardım Dolby alınır mı? ? ayarları ?

arkdaşlar v2x kulaklıgım ıcın dolby ındırdım , aylık 42 tl diyor , almaya gerek vamıdır ? kullanan varmıdır önerirmi ? ayarları nasıldır, nasıl bir yol izlemem gerek?
  6. M

Öneri v2x artıları ve eksileri

+Kulaklık hafif ve uzun kullanımda baş ve kulakları ağrıtmıyor +Mikrofonu gerçekten güzel yapmışlar +Kutu içeriğinde taşıma çantası, sticker gibi şeylerin olması güzel -Kulaklık ile oyun oynarken sesi fullemek zorunda kalıyorum , sesi az değil ama çok da değil -Kafa süngerleri pek de kaliteli...
  7. M

Yardım v2x aldım yardım edebilecek varmı?

arkdaşlar synapse yi kurdum fakat 7.1 kodu çıkmadı kutunun içinden karekodu olan birkağıt çıktı ve 7.1 programına gırıs yaparken actıvasyon kodu ıstıyor ne yapmam gerek
  8. M

Yardım v2x alınır mı ? - Anakart uyumu?

arkadaşlar anakartım gigabayt b450mk modeli ve bütçem 1000tl civarı , v2x almayı düşünüyorum , alınır mı? sizce?
  9. M

Yardım Razer Blackshark v2x kullananlar varmı?

Arkadaşlar 1000tl civarı bütçem var ve v2x almayı düşünüyorum amazondan , kullananlar varmı ? önerir misiniz?
  10. M

Yardım jack girişimde sorun mu var?

arkadaşlar telefon kulaklıgı ıl eoyun oynadım ama sesler tam net gelmedı oyun oynarken , v2x alıcam ve o da jack girişli , acaba telefon kulaklıgı mı diye böyle oldu yoksa jack gırısınde sıkıntımı vardır?
  11. M

Yardım cloud2 1767 TL'ye alınır mı? ?

amazondan alıcam arkdasşlar , fiyatın düşmesini beklemek mantıklımıdır ?
  12. M

Yardım 1767 TL ye amazonda cloud 2 alınır mı? ?

arkdaşlar amazondan 1767 TL'ye cloud2 alınır mı? ? indirim beklemek türkiye şartlarında ne kadar mantıklı? indirim gelirse de amazondan iade ederim
  13. M

Kulaklık konusunda kararsız kaldım help

Arkadaşlar valla arada kaldım yardım edin.Kimisi fury x diyor kimisi v2x kimiside fujin ben karar veremedim sizler ne dersiniz 1677795902 anakartım b450mk
  14. M

578 tl Razer Kraken X Lite alınır mı?

Şuanda güncel fiyatı pckolikte 578tl ve 7.1 Bu fiyat bandında daha iyisi varmıdır ?
Geri