Arama sonuçları: *

1. D

G pro x mikrofon ayarı

Selamlar dostlar g pro x için mikrofon ayarı en iyi nasıl olur en az patlama sesin en net şekilde gitmesi vb
  2. D

Kablosuz kulaklık önerisi

selamlar dostlar daha önceden kullandığım kulaklık vardı maalesef önce yıkamaya ardından kurutmaya girdi 600-700 tl bandında küçük kaba durmayan silikonsuz kulaklık arıyorum sadece müzik için önerilerinizi bekliyorum
  3. D

Logitech g733 ne kadar eder

Başlıktada gördüğünüz gibi satıp klavye almayı düşünüyorum sizce ederi nedir sadece ses tekerleği arada arttırmak yerine azaltıyo fln sizce ne kadara satarım hiç bir sorunu yok kutusu vb.duruyo
  4. D

Kulaklığımi nasıl Bluetooth baglarim

Herkeze selamlar Logitech g pro x'i telefona baglayabilirmiyim veya g733'u
  5. D

Temu'dan bu klavye alınır mı

Başlıktada gördüğünüz gibi bu klavye alınır mı...
  6. D

2. El Mikrofon Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz

Başlıkda da gördüğünüz gibi nelere dikkat etmeliyim neyine bakmalıyım
  7. D

Öneri Mikrofon önerisi (2000)

kulaklığım g733 mikrofonu leş gibi 1500-2000 TL'ye kaliteli dcde konuşmak için omegleye girmek için mikrofon önerisi bekliyorum
  8. D

Yardım Hangi Kulaklığı Almalıyım ??

https://www.hepsiburada.com/qcy-t20-ailypods-bluetooth-5-3-tws-kablosuz-kulaklik-enc-p-HBCV00003A044Y-yorumlari?ftid=fcpispl5qxkjy1mt&url_src=and-product-detail&sayfa=1&ozellik=&keywords=&filtre=1...
  9. D

logıtech g773 sureklı ses gelıyor

ogıtech g773 um var logıtech mıkrofon acıkken g hubda kapalı olsa ses gelıyo mıcrofonu kapttıgım zaman komple ses gıdıyo sebebı nedır
  10. D

.

logıtech g773 um var logıtech mıkrofon acıkken g hubda kapalı olsa ses gelıyo mıcrofonu kapttıgım zaman komple ses gıdıyo sebebı nedır
  11. D

Logitech g733 wireless

Logitech g733 de bildiğiniz üzere Bluetooth yok telefonuma bağlama yöntemi var mıdır sizce
  12. D

Corsair void elite wireless

Başlıktaki gibi Corsair void wireless almayı düşünüyorum satan varsa pazarlıksız Max 2k butcem var İstanbul Kocaeli tarafları olursa iyi olur
  13. D

G435 VS Void elite wireless

Sizce 1500 TL ye logitech g435 mı 2000 TL ye Corsair void elite wireless mi
  14. D

Kulaklık ve Mikrofon Önerisi

Kulaklık olarak logitech g435 almayı düşünüyorum ancak mikrofonunun kötü olduğunu duydum sizce yanına mikrofon almalımıyım (harici) yada başka kablosuz kulkalık öneriniz var mı ( Logitech olursa iyi olur) mikrofon önerilerinizi bekliyorum total bütçe kulaklık için 2300 tl mic için 1 k
  15. D

Kulaklık önerisi ? ?

Şu anda gamepower tinker kullanıyorum İtalyadan almayı düşünüyorum bu kulaklığı ne kadara satarım en başta sonra ben logitech kablosuz kulaklık almak istiyorum ama arkadaşlarla oyun oynarken her an odama annem kardeşlerim girebiliyo o yüzden microfon kapatma tuşu olan (kulaklığın üzerinde ) yada...
  16. D

Kulaklık önerisi ? ?

Şu anda gamepower tinker kullanıyorum İtalyadan almayı düşünüyorum bu kulaklığı ne kadara satarım en başta sonra ben logitech kablosuz kulaklık almak istiyorum ama arkadaşlarla oyun oynarken her an odama annem kardeşlerim girebiliyo o yüzden microfon kapatma tuşu olan (kulaklığın üzerinde ) yada...
  17. D

Çözüldü✓ Kulaklık Ve Mikrofon önerisi

bütçem çok fazla eğil ama kablosuz logitech kulaklık almak istiyorum klavye ve mousem logitech birde yanına ucuz ama kaliteli bir mikrofon istiyorum çünki arkaaşlarla oyun oynarken kareşim odaya baskın atıyor ve bende mikrofonu kapatamıyorum ğer mikrofonu üzerinden kapatılıyosa yani katlandığı...
Top Bottom